divendres, d’octubre 27, 2006

Esperant Tots Sants - XII

nom
Foto: Simó Gràcia (capgros.com)
:
Ahir, sopar amb Manuel Ibern, Secretari General de l'Esport, una trobada amb més de cinquanta dirigents esportius de la ciutat i un magnífic discurs de l'Ibern. També en l'Esport (les partides dedicades a aquesta àrea han crescut un 51%) mai no s'havia fet tant a Mataró: ajut a nus poliesportius, contra la pràctica habitual de CiU de menysprear els ajuntaments governats pel PSC (una mica com fan amb els mítings, que també els descarten).
:
Avui, força estona amb Marina Geli al migdia (vegeu foto), amb les entitats sòcio-sanitàries de Mataró, el veritable coixí i actor de socialització dels malalts i les seves famílies, prèvia visita al Mercat de Cardanyola, esperançats amb la proposta de trasllat. Després, dinar amb la consellera i una colla de professionals de la salut i de les mateixes entitats (a la taula on he estat, molt divertida), que veuen en primera persona l'increment de recursos adreçats a la salut i, molt especialment, on en som més deficitaris (al Maresme): en salut mental.
:
I un acte públic al vespre, al nostre local al barri de Cerddanyola, amb el diputat Manuel Mas, viejo conocido del lugar, i en Santi Fontbona, un dels candidats del Maresme, comarca de la que n'és el primer secretari del PSC. Entusiasme, som a la recta final i la victòria és a tocar de dits.
:
Material de campanya
:
Bé, avui us proposo donar una volta pel programa socialista sobre Comerç i Turisme, en matèria d'infrastructures, en l'àmbit de la Salut, on s'ha avançat tantíssim, i en les qüestions reatives a la igualtat i conciliació. (Foto: Baron a l'acte amb Montilla, a mataró, QM).
:
Aquí teniu el manifest electoral del PSC, un resum del que proposem de cara les eleccions de dimecres. Aquí teniu un power point una mica de conya de com podria anar la proposta de carnet per punts de bon ciutadà que ha fet l'aspirant de CiU. Aquí l'animació de Ciutadans pel Canvi avaluant els tres primers anys del Grovern progressista. Aquí un nou manifest a favor de Montilla. I aquí la declaració de Nou Cicle davant les eleccions al Parlament. El catalanisme d'esquerrers recolzant Montilla.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Corren rumors que Zapatero ha trucat Montilla per dir-li que, de moment, no pot pactar cap tripartit fins que el PSOE hagi tornat a guanyar les eleccions generals. Creus que podria ser aquest el motiu pel qual Montilla s’està centrant en l’OPA contra els posibles votants d’ICV-EUiA? Per què Montilla no es compromet solemnement a no pactar amb la dret? Quin és l'argument per demanar el "vot útil" si ICV-EUiA ja ha dit que vol reeditar el tripartit?

Ramon Bassas ha dit...

Genís
Aquests rumors són falsos. L'únic que ha dit Montilla és que només hi haurà un govern d'esquerres si ell el presideix. Crec que és bastant clar, no?

Anònim ha dit...

També ha dit coses tan poc clares com que els vots a ICV-EUiA només beneficien a la dreta. A diferència de les últimes eleccions catalanes, en què Maragall parlava d'una aliança d'esquerres per formar govern, ara no se sent res d'això. A més, des de Madrid, es pacta la reforma fiscal, els pressupostos i es converteix CiU en soci preferent... Els signes inquietants s'acumulen.

Ramon Bassas ha dit...

- Genís
No crec que hagi dit que els vots a ICV (amb qui està begocient els pressupostos Solbes, per cert) beneficiïn a la dreta, sinó que (i això ñes el que penso), un PSC fort i amb força diputats farà un govern d'esquerres més incontestable, més clar. I votar "els petits" té un efecte al revés. però això és pura artimètica.