divendres, d’octubre 13, 2006

Engrunes

Amb Montilla
:
Llegeixo en un bloc, però no sé quina és la font, que el conegut mataroní Nacho Vidal ha mostrat la seva preferència per Montilla com a President de la Generalitat i tothom amb qui en parlo en fa acudits similars. Que si ja deien que això de l'aparato pesa molt, que si Montilla és la p..., que quina mena d'actes li podríem proposar, que com és que els de Mataró ens diuen capgrossos... En fi, que no ens falti el bon humor.
:
Davant notari
:
Ja veureu com Artur Mas no s'atreveix a signar davant notari que mai pactarà amb el PP. Però el PP sí que ho ha fet, davant un Registrador: els seus vots serviran per fer Artur Mas de president si sumen 68 escons amb els de CiU. De moment, la setmana que ve, el primer assalt de la dreta.
:
Tots van darrere Montilla.
:
CiU, per demostrar "que no li tenim por", farà el seu primer acte de campanya a Cornellà. Nosaltres on l'hauríem de fer? A la part alta de la Diagonal? A l'ex-sala de juntes de Tipel?
·
Mas ha rebutjat ja un debat, el que s'havia de celebrar dilluns a la cadena SER. Té por. Dels altres candidats. De la mobilització electoral. De perdre'l. I, així, torna als orígens. CiU no ha cregut mai en els debats quan encapçala les enquestes.
·
Té alguna a a veure l'estrena de l'ignominiós documental (rotllo FAES, com diu Puigcercós) amb el Festival de Cinema de Sitges?
:
nom
:

Després d'un dia de festa
:
Diuen que serveix per carregar les piles. I no puc evitar pensar que sóc un mòbil, o un mp3, o una llanterna. O ves a saber què més.
:
Torna el clàssic
:
shakespeare
:
"(si és que la Bíblia i el llegat greco-llatí ens poden semblar aliens als nostres dies, quan encara hi ha un club que es diu Àiax i un detergent que es diu Helena, i quan l'empresa de salut Sànitas -no sanitas!- fa servir, en un anunci publicitari que corre aquests dies per televisió, un passatge d'El mercader de Venècia, de Shakespeare)".
:
Jordi Llovet, "La tradició catalana", article al suplement Quadern, d'El País, 12.10.2006.
:

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ramon,

crec que el Vidal es mereix fer el pregó de les Santes. No és conya, el xicot s'ho ha guanyat a polç, és una màquina, o no?

Ramon Bassas ha dit...

Vladimir
S'ho ha guanyat "a polvos" :)

Pedro ha dit...

Crec que s'han equivocat fent el míting a Cornellà, parafrasejant el teu gran cinisme i la teva manera tant agradable d'insultar la gent, Mas hauria d'haver fet el míting a Ferraz.

Ramon Bassas ha dit...

Pedro
En el paradigma nacionalista sempre és pitjor l'"enemic interior"