dijous, d’octubre 26, 2006

Esperant Tots Sants - XI

nom
:
Ahir, Plataforma. Un acte de López Bulla i en Jaume Puig amb els mataronins i mataronines que han decidit apuntar-se a la plataforma ciutadana de suport al candidat José Montilla. Vegeu foto. Arribo tard, la reunió prèvia amb veïns se m'allarga més de previst, però veig en les cares la satisfacció de sentir les sempre amenes intervencions de l'anterior secretari general de CCOO a Catalunya.
:
Mentretant, algunes notícies. La primera és l'edició d'un díptic específic de Mataró que hem editat en aquesta fase de la campanya per destacar la tasca del Govern d'esquerres a la ciutat, que ha estat notablement beneficiosa.
:
L'altra és una curiositat molt reveladora. Dies més tard de rebre el suport del president balear, el pepero Jaume Matas, i que Rajoy proclamés que el votarà com a President, si el PP suma amb CiU, un altre "amic" de les illes manifesta el seu suport a Artur Mas: l'inefable Pedro J. Ramírez.

Bé, la campanya a Mataró continua. Aquest migdia hem estat dinant una colla de mataronins en una taula del debat Tribuna Barcelona amb José Montilla. Al vespre, a Mataró, soparem amb una altra bona colla de mataronins, del món esportiu, amb el Secretari General de l'Esport de la Generalitat, Manuel Ibern. I demà, migdia amb Marina Geli i vespre amb els amics del barri de Cerdanyola. Som a la recta final (i em jugo el que vulgueu que cap altre partit de Mataró manté aquesta activitat intensa com nosaltres). Mentretant, Mas sense venir a Mataró. Snif.

Enquestes

L'enquesta publicada ahir, del CIS, amb el treball de camp anterior al de les darreres enquestes publicades, coincideix amb les primeres en marcar un avantatge a CiU, malgrat que les forces d'esquerres sumarien majoria. També és així la de La Vanguardia. Aquesta darrera diu dues coses molt esperançadores. Una, que la gent prefereix que guanyi el PSC abans que CiU quan li fas aquesta pregunta concreta. I la segona és que la gent aprova només la campanya del PSC. L'estil marca. Òbviament, però, no són els resultats que desitgem. Volem més. I les darreres mostres es van acostant a la mobilització del vot adormit, o no manifestat a les enquestes. Això és el que crec. López Bulla també ho deia (i diu que en aquestes coses mai no s'equivoca).

La del Pulsómetro de la cadena SER, per exemple (que l'altra vegada és la que es va acostar més al resultat final) dóna un empat entre CiU i PSC, el que vol dir, sense Llei Electoral fruit del pacte UCD-CiU l'any 1979, que la coalició conservadora obtindria algun diputat més que el partit socialista, que podria pujar un escó més. Però hi ha més coses. La majoria de catalans diuen que encara no és l'hora del retorn de CiU al poder i rebutgen l'estil del DVD. La codicia rompe el saco.

Material de campanya
:

Seguint amb les dosis de programa diari que us vaig anunciant, avui toquen les propostes per millorar el progrés democràtic, també sobre les noves organització territorial i Llei Electoral, que ja tocarien. Finalment, us proposo tractar le spropostes sobre competitivitat: Formació i R+D+i i també sobre indústria i productivitat. (Foto: Baron a l'acte amb Montilla, a Mataró, QM).

7 comentaris:

Izan ha dit...

Què tal Ramón. Només entro per saludar-te. Feia dies que no llegia cap bloc. He entrtat perquè sabent la rigurositat amb la qual segueixes el bloc, que penjaries alguna "coseta" d'en López Bulla. Ho dic perquè ahir una companya em va dir que tenieu l'acte, i he entrat per tafanejar. Ho reconec, je je.
Com diu, un bon amic i company de viatge, l'Andrés Querol, coordinador de joves de CC.OO. de Catalunya, en López Bulla és "estranya gent, molt estranya", ha caigut un mite.
ànims.

Anònim ha dit...

Ai,ai... UDC + CDC = CiU
UDC + CiU= CiU????

Anònim ha dit...

Per cert, tens obsesió amb n'Artur, tant l'estimes?

No vé en Mas perque no cal fer tot el que fan els demés. No som copia-mones.

L'activitat política que mantens, estic segura que és estressant, però tots, tots estem així.

I saps què?, jo duc el doble de feina gràcies al ja ex-president Maragall. Jo he hagut de limitar-me a fer aparicions puntuals als actes convocats per el partit en el que milito, fer trucades i campanya desde darrere del taulell.

Resulta que els que som floristes, pastissers, i del gremi del no-descansi-els-festius,anem carregats de feina i no podem satisfer les nostres devocions.

Gran última idea del sr. Maragall.
Sort i que guanyi el que decideixin els catalans!!

Anònim ha dit...

ES QUE EL PRESIDENT PUJOL VAL PER TOTS ELS ALTRES JUNTS!!!

Ramon Bassas ha dit...

- Jordi
Doncs moltes gràcies. Podries haver-hi anat, veuries com no passa res i que, darrere els mites, sovint hi ha persones. Ja estic d'acord, ja, amb laproposta d'ICV d'un govern d'esquerres... però només serà possible si Montilla el presideix. Ves. Però endavant les atxes!

- Nina,
Volia dir UCD, últimament em faig un lio amb les sigles. Sort que et tinc a tu.
Bé, que l'Artur Mas no vingui no té massa explicacions. Amb Pujol això (tampoc) passava.
Per sort, el nostre Partit fa campanya gràcies a molta gent que ha de treure temps després de fer la seva feina i, malgrat tot, som el que més actes fa. Sí, que guanyin els catalans i les catalanes.

- Anònim,
Potser sí, però no es presenta a res, que jo sàpiga.

Anònim ha dit...

A mi també em va estranyar que en Pedro J. preferís en Mas. Em va saber greu per la ministra Narbona, ella que li va permetre tenir una piscina il·legal i per la qual el PSOE mai va tenir cap queixa (per ser honestos, el PSOE no estava sol: anava de la mà amb el PP).

Moraleja: no et fiïs dels qui es posen tutú...

Ramon Bassas ha dit...

- Estanislau,
Però ja veus, s'estima més Mas. Serà que tot això de la Narbona no deu ben bé anar per aquí...