dilluns, d’octubre 16, 2006

Esperant Tots Sants - I

Sopar, enquesta i DVD
:
sabor
Foto: QM
:

Ahir vam començar la campanya en un marc immillorable: un sopar d'homenatge a cinc persones que són un exemple de dedicació als ideals que defensem. També vam lliurar carnets a nous afiliats i vam mostrar els primers cartells. Un èxit.
:
L'èxit es completa, aquest matí, amb la primera enquesta de la campanya, que la signa l'Institut Opina per la Cadena SER que, com recordava aquest matí en Miquel Iceta, va ser la que es va acostar més al resultat final fa tres anys. Empat en escons PSC-CiU i nova victòria en vots dels socialistes. Baixaria el PP, es mantindria ERC i pujaria ICV. Anem recuperant posicions.
:
El DVD que ha enterbolit la campanya rep crítiques de tot arreu. Dels partits criticats, com és obvi, i dels seus blocaires. Dels partits no criticats (que si feu la prova veureu on s'està coent un pacte...) i d'ells mateixos, més o menys en privat. Però també hi ha reaccions fora dels més polititzats, de gent que més aviat opina poc de política, per no dir gens. Recullo aquí l'opinió de la periodista mataronina Eli Solsona o del bloc d'Alvy Singer. I una proposta divertida de reciclatge.
:
Material de campanya
:
Us recomano aquesta entrevista a López Bulla a la recent estrenada Canal Nou Cicle TV en la que el promotor de la Plataforma de suport a Montilla manté una interessant conversa.
:
També hi ha qui ens vol fer passar, als socialistes, com els enviats de Zapatero a la terra catalana. Ahir, si va quedar una cosa clara al sopar, és que quan Zapatero ni existia nosaltres ja hi érem (som el partit més antic de Mataró!). Però lluny dels que es passen tot el via vigilant la puresa de sang, entenem que el Govern Zapatero ha estat molt positiu pels interessos de Catalunya. Aquí va un breu resum:
:

17 comentaris:

Anònim ha dit...

és cert, sou el partit més antic de Mataró. Però pregunteu-li a en López Bulla qui hi era als alderulls de ABANDERADO al 66 i 68, qui va fer la primera manifestació, la de la construcció de Mataró, a principis dels 70's, qui va estar des de l'any 1959 fins al 72 al peu del canó a Mataró.. en López Bullas us ho dirà, cap socialista.

Ramon Bassas ha dit...

No dic pas que siguem l'única tradició política de l'esquerra.

Anònim ha dit...

Això de la puresa de sang ho dius per algú en concret o és pura demagògia?

Anònim ha dit...

(que no hem fet a Mataró, per cert),.......... """que hem fet el Nostre TRIPARTÌ""",.... finalitza la frase, Ramon Bassas.

....ho denunciïs.)... s clàr, amb aquest païs (que voleù governar)....el ciùtadá tè d'denunciá, i vosaltres els politics falsos (QUE NOMES JUSTIFIQUEÙ el vostre GRAN sou) mireù cap ALTRE CANTÒ,...i els hi'deixeu fet tot amb aquests nouvinguts.
Amb canvi, si algù d'aquì...., li envies els teus agents, que i som a la teva servitut,.. ¿¿¿perquè no els envies a fer una volta per allà i amb les TEVES ORDRES????.

Et torno a dir, Ramon: Amb ells NO TENIU COLLONS!!!!!,anèu aquests 2 diumenges pròxims a les eleccions,(aprofiteù que som TOTES,TOTES,TOTES,TOTES LES BOTIGUES D'MOROS obertes TOT, TOT, TOT l'any) de Rocafonda i Cerdanyola de MATARÓ, i els i fèu el "porta a porta", li demanèu tots els vostres vots, a camvi i com agraiment els i'esteu deixant que OBRIM PER VENDRE tots els diumenges DE TOT, TOT, TOT L'ANY!!!!!!!.

Politics del TRIPARTÌ, amb aquets fets que esteù PERMETIN,...aquest serà el futur païs que voleu governar,...sòu una colla de falsos, hipòcrites i mentiders!!!.

Jordi ha dit...

Enquestes de la SER, una altra de les cadenes socialistes que domineu indirectament...
I tal el Racòmetre que diu que perdreu CLARAMENT i de llarg les eleccions?
Ah clar, ja ho entenc, RAC1 no mola perquè és una ràdio que no és progressista i d'esquerres com Catalunya Ràdio, i no val la pena ni escoltar-la.
Ja queda poc per evitar la reedició del tripartit.

Dessmond ha dit...

Em sobta tot aquest soroll que ha generat aquest dvd. Realment la jugada li ha sortit rodona a CiU, perquè un cop l'has visionat penses: tanta història per això? No descobreix res que no sapiguem.
No entenc aquest escàndol. Serà que la política es torna naïf.
Jo recordo el vídeo del PSOE, on es comparava l'adversari polític amb dòbermans. Allò ho vaig trobar bastant més fort.

Anònim ha dit...

Ramon,

atenció!!! amb el que s'estan gastant en publicitat i martingales, a partir de l'1 de novembre ens haurem de posar la mà a la cartera cada vegada que un nacional catòlica de CIU amb cara de mala llet i corbata Sala Martí ens passi pel darrera. Que t'ho dic perquè els conec, aquesta gent té mal perdre, sobretot quan perden diners (coses de la puresa).

I per cert, no és per res, però com que surt en el famós DVD ho pregunto: la dona d'en Mas (l'Artur, és clar), tan catalana ella, té el nivell B? Perquè cordons, parla un català que ni l'admirat Ferran Adrià. Voleu dir que en la sagrada intimitat els Mas-Rakosnik practiquen gaire això de la llengua catalina? a mi, i perdoneu, em sembla que a l'Artur li va més el francès. Conclusió: això d'anar de PUR és mal negoci.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
Ho dic per aquests que es passen el dia mirant si els socialistes som prou catalans o no.

- Dependenta,
la Llei va restringir els horaris de l'anterior legislació, molt més oberta, que havia fet el PP. però fes la prova: si algú incompleix la Llei (compte: hi ha comerços que se'ls permet obrir en festiu) denuncia'l i veuràs com serà sancionat. Mira que és senzill. A veure si així se't treuen els prejudicis.

- Joki
Jo només sé que la SER va ser l'emissora que va publicar l'enquesta més ajustada als anteriors resultats. No sabia que era dels socialistes.

- Dessmond,
És pel cost excessiu, per la ridiculesa maniquea, per haver pres imatges sense permís, etcètera...

- Vladimir,
Em sembla que entre ells parlen castellà, però vaja, a mi tant me fot. Tampoc sé exactament què més fan amb les llengües...

Anònim ha dit...

Segueixo sense saber qui ha fet anàl.lisis de sang per veure qui era més català.

Ramon Bassas ha dit...

Anònim
Els que usen l'argument de la puresa de sang no acostumen a perdre temps fent anàlisis.

Anònim ha dit...

val val, però qui ha parlat de la puresa de sang? m'ho pots dir?

Anònim ha dit...

La ley y normativas para todos es igual, JE,JE,JE,JA,JA,JA,
¿os acordais de la ley y NORMATIVA MUNICIPAL de antenas parabólicas?.
Mirar las fachadas donde viven los moros en barrio Rocafonda y Cerdanyola,
¿¿¿sres. politicos, porque no le echais cojones de enviarles a los celadores de la vía pública-urbanismo, o es que son ciegos y no las ven???, y vosotros políticos gobernantes del PSC-Mataró-Tripartit, vosotros como representantes de los ciudadanos tampoco las veis??, o no os interesa verlas en las fealdades de las fachadas de viviendas de los moros, creando güetos????.
Vaya gobierno municipal!!!!!
Politicos hipócritas y falsos,
a vosotros quereis que os votemos????, Monti-JA,JA,JA,JA.
Una antena para satelite que yo montè en un balcon a uno de aquì al Centre-Rodalies, el ajuntament de Mataro le envió un requerimiento para quitarla,, ¿donde està la igualdad ante la ley¿¿¿

un antenista, de aquì, claro!!!

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
Vostè i jo fa estona. Li he dit que és com em semblava que actuen aquests que van tot el dia mirant si els del PSC som o no prou catalans. Aquesta pràctica se'n diu "puresa de sang" i la feien els "castellanos viejos" que volien escarnir els conversos.

- Antenista,
Bien. Ahora va de antenas. Pero te digo lo mismo, tú denuncia y verás lo que se hace. Ponme a prueba. Además, desde fuera, ¿cómo se sabe de qué raza es la gente?

Anònim ha dit...

Ho veu com el psc és l'únic partit que parla de la puresa de sang? si vostè ho admet...

Ramon Bassas ha dit...

Vols dir l'únic que ho denuncia oi? Bé, no és ben bé el meu Partit, sóc jo. Em sembla una pràctica fastigosa.

Anònim ha dit...

Además, desde fuera, ¿cómo se sabe de qué raza es la gente?
........eso es lo que sabes decir, abras sudado mucho para decirlo.
NO HACE FALTA SABER LA RAZA QUE ES..... aplica la normativa que TU Y EL TRIPARTIT votasteis en pleno en el ayuntamiento.
Otra vez con lo mismo, denuncia, denuncia, denuncia, y tú no los quieres denunciar O NO QUIERES TRABAJAR, GANDUL!!! CHUPON!!!!

Un antenista, de aquí, claro.

Ramon Bassas ha dit...

- Antenista.
En fin, lo dicho, se ve que tu educación no mejora. En cualquier caso, sé muy bien que cuando la policía levanta actas de incumplimento de ordenanzas, éstas se tramitan en forma de sanción. Tengo a conciencia muy tranquila. No sé tú; ya sabes que si eres testigo de una irregularidad debes denunciarlo; entonces tendrás la prueba de lo que te digo. Si es lo que buscas.