dimecres, d’octubre 18, 2006

Esperant Tots Sants - III

Avui, míting
:
míting
:
Demà en parlarem més, però vinc del míting amb Montilla, del Pozo i Baron, on ens hem aplegat més de 700 persones en elperíode de treva de les pluges que han visitat la costa catalana. Un míting és una experiència de tensió, de treball en equip, de molts esforços poc recompensats, de responsabilitat, de trobada amb força gent que coneixes, d'il·lusió per la victòria que es respirava a l'ambient del Poliesportiu Eusebi Millan.
:
La Carme Bastida ha estat al debat que ha muntat l'Escola Freta, amb 200 estudiants que omplien la sala d'actes i, pel que sé, amb moltes ganes de participar. El que deia, aquesta campanya la gent vol menys espectacle, menys numerets i més anar al gra. Més debat i propostes.
:
Material de campanya
:
Ja podeu accedir al Programa Electoral que el PSC presenta a les Eleccions al Parlament de Catalunya, on cada capítol és desglossat amb objectius i mesures concretes a aplicar. És el nostre contracte amb els catalans i les catalanes, sense la fantotxada del notari que, a més, era pur teatre.
:
escàner
:
CiU diu moltes falsedats. I moltes tonteries, amb notari o amb sense, que diria Joan Clos. Aquí en trobareu unes quantes, al primer número del butlletí L'Escàner que coordina Ernest Maragall. Contra cada una de les propostes de CiU hi ha arguments i dades. N'hi ha per sucar-hi pa.
:
avatarDVD
:
Bé, després de llençar el DVD de diumenge m'han vingut penediments, ja que ho vaig fer en el conenidor de rebuig, enlloc de separar cada element en els contenidors selectius. Mea culpa, les presses... També me'n penedeixo perquè podríem haver muntat una reacció tipus portar-los a la seu de CiU, com em van demanar quan la destrossa ja estava consumada. En fi. doncs el blocaire José Rodríguez ha trobat un mètode ecològic de retornar els DaViDets, que el podeu trobar aquí. I la Manuela ha trobat la millor manera de tornar-los: "per ells un milió de DVDs, per nosaltres un milió de vots".
:
I aquí teniu un breu resum-presentació del candidat José Montilla i del que representaria l'assumpció de la Presidència de la Generalitat.
:

8 comentaris:

segonpal ha dit...

Montilla, Iceta, de Madre i Zaragoza.
QUINA POR!!!!!

Ramon Bassas ha dit...

És una conspiració judeo-maçònica-comunista i separatista, oi? On ho havia sentit...?

Dessmond ha dit...

Ramon,
No se perquè se li dona tanta importància al dvd. Realment no descobreix res de nou. Al contrari, se li fa massa propaganda gratuïta.
Ara, tu et queixes d'aquestes maneres i no t'estàs d'incloure imatges que són una mica pobres, també. Aquest Mas amb la laca no està massa a l'alçada de l'estil de fer política que se suposa que tu mateix reclames.
Fes el que et sembli, i ho trobo molt respectable.
Ara, amb una persona del teu tall generacional, al menys jo, espero un discurs amb idees força, més que mirar d'estira-se del monyo amb els seus contrincants. Aquesta forma d'actuar no mobilitzarà massa.

Anònim ha dit...

montiJA,JA,JA,JA,JA,JA,JA
montiJA,JA,JA,JA,JA,JA,JA
montiJA,JA,JA,JA,JA,JA,JA
montiJA,JA,JA,JA,JA,JA,JA
montiJA,JA,JA,JA,JA,JA,JA
montiJA,JA,JA,JA,JA,JA,JA
montiJA,JA,JA,JA,JA,JA,JA
montiJA,JA,JA,JA,JA,JA,JA

Anònim ha dit...

La tienda en Casa os ofereix:

El ProMASometre!!!!

S'ha acabat el fer política convencial, arriba el nou ProMASometre amb el qual podràs fer promeses electoralistes, sense cap ni peus, estimant Catalunya però deixant-la sense un duro.

Que algú engega una acció al voltant de la vivenda social... ProMASometre t'en ofereix una vivenda per a tú si tens quatre fills i la segona residència a Platja d'Aro si arribes a vuit fills.

Que algú et diu que pactaràs amb el PP.... ProMASometre t'ofereix la possibilitat de serveis notarials per a verificar la validesa de les teves promeses electorals.

Que Catalunya s'omple de inmigrants..... tranquils, ProMASometre ofereix diners per a mantindre'ls a tots, previ pagament d'un mòdic preu en forma d'explotació laboral a alguna de les empreses del Grup Godò.

Que ens quedem sense un duro...... ProMASomtre també paga hipoteques a tots aquells que més la necessiten.... per exemple, el fill d'en Pujol.

Arriba una nova forma de fer promeses electorals, una nova forma de fer política. Expoliar Catalunya, Manegar Bé... Vota ProMASometre!!

Marc Arza ha dit...

Un cop esvait l'efecte Montilla i tot i que queden encara deu dies de campanya es confirma que el candidat del PSC és molt i molt fluix.

Entenc que no ho fareu fins uns dies despres de les eleccions, però potser haurieu de començar a mirar cap a Ferraz i Nicaragua per demanar explicacions a l'harakiri polític que s'han fet.

Salut,
Marc
www.catalunyafastforward.blogspot.com

Ramon Bassas ha dit...

- Dessmond,
No confonguis una mica d'humor amb 55 minuts d'un spot impresentable des de tots els punt de vista. Crec que els lincs que poso són prou argumentatius.

- Montija
Quien ríe el último...

- Enfadat,
Ja ho pots ben dir, ja...

- Marc
No sé quan l'has vist, jo el vaig vere ahir i el vaig trobar molt a punt, molt en forma. per cert, jo vaig anara Tarragona i noa ferraz, a votar-lo com a candidat. El vot era secret i el 99% dels consellers nacionals (de Catalunya!) el vam elegir. Res de Ferraz.

Dessmond ha dit...

Ramon,
Parlem d'estils, no de temps.
Si no t'agrada l'estil dvd, demostra-ho. Demostreu-ho. Una resposta de més volada segur que l'apreciariem tots. Els socialistes i els que no ens en considerem.
Aquest festival pejudica a la classe política. Fomenta el passotisme.