dimarts, d’octubre 24, 2006

Esperant Tots Sants - IX

nom
:
Aquest matí he acompanyat la Consol Prados i en Santi Fontbona a la seu de CCOO de Mataró, on ens han rebut José Cachinero, Secretari General al Vallès Oriental i Maresme del sindicat, i Jaume Roig, coordinador del Maresme. Hem pogut contrastar amb ells força qüestions, i hem pogut constatar com, el programa del PSC, respon a l'abast a les expectatives dels treballadors i treballadores de la comarca.
:
Ara me'n vaig a un debat que, com van fer amb el referèndum de l'Estatut, organitzen els amics de l'Associació de Veïns de l'Havana, a Mataró, al casal d'avis del barri. Hi participo representant el PSC i, ja ho sabeu, si voleu venir, allà seré.
:
Avui, més enquestes. Es confirma la previsió, els uns anem puijant respecte a les enquestes de fa unes setmanes i els altres van baixant. Amb aquest ritme, donem el sorpasso. Vegeu què en diu Miquel Iceta.
:
Avui ve "el rus"
:
Si es compleixen les previsions, aquest vespre hi havia prevista la intervenció del candidat de CiU al Parlament (i exconseller, i exlíder del CDS, i extrotskista...) Antoni Fernàndez Teixidó, que sembla que cobrava una quantitat mensual no gens despreciable d'euros de la mà del pressumpte capo de la màfia russa que fou detingut recentment, al cicle de xerrades que organitzen els empresaris mataronins. Deu ser una prova del bon Govern.
:
Mentretant, el líder de CiU, Artur Mas, no tan sols no l'ha cessat, sinó que serà l'únic candidat a la presidència de la generalitat que no posarà els peus a Mataró en tota la campanya. Mataró no existeix entre els objectius de CiU. prenem nota. (Foto: El Periódico).
:
Material de campanya
:
Aquí teniu una per una les mentides i, especialment, tot allò que amaga el famós contracte davant notari que ha signat l'aspirant Mas i Gavarró.
:
Avui us proposo conèixer el programa de Cultura, part del qual vam presentar dilluns en l'acte que ja us vam dir. Després d'incrementar notablement el pressupost dedicat a aquesta àrea, ens proposem nous reptes. Els socialistes no podem fer la viu-viu, i per això presentem un programa responsable i ambiciós sobre subministrament energètic pel país. Un altre dels temes importants, potser el que més pels propers anys, és atendre l'impacte de la immigració als barris i ciutats de Catalunya. Per últim, us porposo fer un repàs al programa de Joves: formació, treball i habitatge, els tres eixos bàsics per dotar-los d'eines per a la seva emancipació. (Foto: QM, Montilla a Mataró).
:
Abuser as an orgasms
:
Això és el que surt de canviar les lletres del meu nom i cognoms. Glups. També 'Rambo as a sugariness', o sigui Rambo sense sucre, que sembla el nom d'un boxejador. (Gràcies, M.)
:

6 comentaris:

Anònim ha dit...

ergo, totes aquelles poblacions que no trepitgi Montilla no són una prioritat per ell?
Vosaltres no només no heu cessat Josep Maria Sala, delinqüent demostrat i condemnat a diferència d'en Teixidó, sinó que l'heu ascendit.

Ramon Bassas ha dit...

No és massa normal q la 9a ciutat de Catalunya rebi tots els líders excepte Artur Mas. No?
El sr. Sala ha estat condemnat i ha complert la condemna. Tu ets dels que a més troba que se l'ha d'enviar a l'infern?

Anònim ha dit...

convidat per la FAGEM, no? I ja en tens proves de tot aixó que dius? doncs si en tens ves al jutjats!.L'únic partit que té dirigents processats es el vostre!!!

Anònim ha dit...

ai, CIENPOZUELOS, CIENPOZUELOS = PSC¡¡¡

Anònim ha dit...

Al matí, els regidors no estan als despatxos de l'Ajuntament treballant? O es que tenen el dret de dedicar-se a fer campanya a costa de l'erari públic? Quan es campanya perquè toca, quan és festa perquè és festa...

Ramon Bassas ha dit...

- Gat Fèlix,
El que jo dic és una trabscripció del que diu la premsa; per això he dit pressumpte. Sí, ha estat convidat per la FAGEM, i CiU ha considerat que era bo, suposo, enviar aquest senyor. Sobre els processats del PSC, m'imagino que han complert la pena, no?

- Vil Metal,
La reacció del Partit en aquest cas ha estat exemplar. Voldria que la resta de partits fes el mateix.

- Anònim,
Sí, però de vegades ho hem de deixar perquè som requerits a altres llocs (i, per tant, la feina se'ns acumula i l'hem de fer en un alte moment; ningú no la fa per mi). Efectivament, vaig deixar una nhoreta el despatx. Però les reunions al vespre, actes institucionals als caps de setmana i rebre visites tothora, suposo que es deu compensar.