diumenge, d’octubre 29, 2006

Esperant Tots Sants - XIV

Fent campanya a tot arreu :

Així és com ha anat. Dilluns l'acabem amb la visita a la comarca del conseller Ferran Mascarell i amb l'anada al míting final al Blaugrana, amb uns quants centenars de mataronins. Com us vaig dir, divendres vam acabar al nostre local del barri de Cerdanyola amb un bon speech de Fontbona i Manuel Mas (el Mas bo, que diu ell), com podeu veure a la foto, d'en Quico Melero.
:
I la gent respon amb ganes. Ganes d'anar a votar i de parlar de coses concretes, "més dels catalans que de Catalunya", com va dir en Santi.:

I quina calor que fa. Fins i tot el temps està en campanya!
:
CiU és el mal govern
:
Foto: Las Provincias.
:

El bon govern que prediquen canta com una "almeja". I s'estimen més el món de la fotografia (sub-secció autoretrat) que Catalunya.
:
Dic que són mal Govern després de llegir el darrer exemple: La Unió Europea ha hagut de denegar un ajut de 42,8 milions d'euros per falta de justificació d'uns fons per a la promoció de l'ocupació gastats entre els anys 2000 i 2003, quan Artur Mas era conseller en cap. Justament en matèria d'ocupació, la mateixa del cas Pallarols. I justament en un Departament dirigit aleshores per un senyor que té molt males companyies i que aquí hem anomenat "el rus". I justament quan la Generalitat va produir un dèficit anual de 1200 milions d'euros que el Conseller Castells quasi ja té eixugat.
:
Que no torni el tripartit! (el de CDC, UDC i PP, s'entén):

Material de campanya
:
Aquí teniu un parell de power points sobre les prioritats del PSC a partir del dia que formem Govern. Un és una breu presentació i l'altre és més detallat. I del bloc de Miquel Iceta us transcric el següent: "les entrevistes a José Montilla publicades per El País i El Periódico, el retrat del candidat socialista fet per Arturo San Agustín o l'article de Gemma Lienas optant per Montilla per "intuïció femenina". Capítol apart mereix l'article d' Ernest Maragall contestant un article de Jordi Pujol publicat a La Vanguardia. L'Ernest hauria volgut respondre a les mateixes pàgines però ho ha hagut de fer a El País...". Això dels diaris tindrà a veure amb el repartiment més equitatiu de subvencions des de l'any 2003 ençà?
:
Blocs, blocs, blocs
:
De nou, els blocs són notícia, i en Saül es va convertint en referent pels qui volen saber who is who, especialment ara que som en campanya. A El País d'avui, Laia Reventós utilitza el seu blogroll per fer una ràpida visita, i cita el mataroní Manuel Mas. El bloc Catorze, Javier Leiva recull les dades del Presència de la setmana passada, de l'article d'en Gordillo. :

Ja fora de campanya, La Vanguardia dedica avui els seus "temas de debate" al fenomen, de la mà de José Luis Orihuela, que acaba de publicar un llibre sobre el tema, i el consultor Octavio Isaac. Ambdós reflexionen sobre els avantatge si inconvenients de la mlutiplicació de les fonts d'informació. Orihuela diu que hi ha tres factors que expliquen l'èxit de l'invent, que cada mig any dobla el nombre d'usuaris: que són fàcils, que són divertits i que són addictius. També alerta de la dificultat d'actualitzar-los. Acaba preguntant on ha anat el coneixement després d'haver-nos perdut en la informació, i diu: "La tecnología por sí sola nunca ha producido ninguna revolución. es la gente la que, apropiándose de los medios, consigue que las cosas cambien". Confiem-hi.
:

7 comentaris:

Anònim ha dit...

1-Si us voleu tapar els ulls endavant, però els estudis demostren que el 20% de classes de primària es fan en castellà i el 40% de secundària. No es podia dir el mateix durant el franquisme.
2-No he sentit l'opinió del partit feixista d'extrema dreta "ciutadans" sobre el col.lapse d'el Prat, de fet aquest partit ultra i lepenista s'ha dedicat a negar els estudis dels economistes catalans sobre dèficit fiscal, inclòs el d'Ángel de la Fuente (membre de ciutadans) demanant la publicació de les balances fiscals.
3-D'acord, o sigui que les vostres prioritats seran que, per exemple, la policia nacional parli català no? Perquè que jo sàpiga l'única policia bilingüe són els mossos, que atenen a tots els ciutadans en la seva llengua a diferència de la guàrdia civil.
4-Genial!Sou del mateix parer que Joan Tardà quan demana que es parli català al congrés de Madrid! I mira que jo no us feia propers a ERC!
5-O sigui que deixareu de deidcar diners a l'institut Ramon Lull per dedicar-los a l'instituto Cervantes? Ho he entès bé? Això beneficiarà els catalans?En què? A més ja tneim Zapatero per invertir en el Cervantes.

Albert Boadella és un covard que va deixar penjats els seus companyus dels joglars, i ara funda ciutadans, el partit d'els covards, el partit que vol els tancs al carrer, com diu Boadella, el partit que li "sua la polla Catalunya", com va dir Ivan Tubau.

I copio un fragment d'un article de J.B. Culla a el pais:
"Además, ¿cómo vamos a sorprendernos si el señor Iván Tubau ya tiene denunciado (en El Mundo del pasado 25 de abril) "el totalitarismo de Radio Nacional de España, que en la década de 1970 optó por el uso exclusivo del catalán en Ràdio 4, y de TVE, que hizo lo mismo en el Circuit Català"? Admitámoslo: a la salida de cuatro décadas de franquismo, destinar al catalán minorizado una frecuencia de radio y algunas horas de la única televisión existente eran, en efecto, un abuso fascistizante. ¡Lúcido Tubau!"


REPETEIXO, NO AL FEIXISME

Adam Alonso ha dit...

Apreciado Ramón,
soy de la opinión que el principal candidato ha de ir a las ciudades donde menos apoyo tenemos para intentar ganar votos. Por ese motivo existen el número 2 y número 3. ( es mi modesta opinión).
Sinceramente, me dices en respuesta a mi comentario en el post anterior que el sr. montilla dejó noqueado al Sr. Mas; sólo quería decirte que par adejar noqueado al Sr. Mas no es necesario ser un político brillante, cualquiera lo puede dejar en evidencia. En primer lugar, el hecho de firmar ante notario no sirve de nada, si no puedes lograr una copia de la escritura (el notario no te la dará pq no eres parte firmante) y en segundo lugar pq al no estar inscrito en un registro público no tienes acceso a él. Por eso, por el vídeo y por su política de aislamiento del PP CIU no gobernará. Recordemos que la única ciudad capital de provincia, en Cataluña donde gobiernan es en Tarragona y es gracias al PP. PEro el Sr. Montilla a no ser que me demuestres lo contrario no ha demostrado nada en el ámbito privado. He entrado en su webpage http://www.montillapresident.cat/page.asp?id=9&idioma=1

aqui no diu res del que ha fet en l'àmbit privat. Jo sé que va pertànyer a Parcs i Jardins de BCN, però res de res en l'activitat professional privada (ja sigui empresari, autònom o empleat).

El que sí que sé és que ha tret majories a punta pala a cornellà, però que cornellà és una ciutat que a día d'avui molta gent no ni a sentir a parlar. Jo no vull que cornellà sigui un mirall per a Mataró.

Un saludo de parte de un contrincante político

Adam Alonso ha dit...

Anònim,no pots dir que en boadella sigui un cobard ni de dretes. Ell va estar condemnat a mort per un tribunal Franquista i va lluitar contra el franquisme de forma activa. Sembla ser que ser de dretes i espanyol sigui sinonim de feixista. Mira, l'alcalde de Santa Susana (actualment de CIU) havia estat alcalde en época franquista). El Sr. Gomis, aquell polític de CIU que el Sr. Pujol deixava com a president mentres anava de vacances era, si no m'equivoco governador de la diputació de tarragona en època rfanquista. En el PSOE (dit per en José Bono) el seu pare era falangista i era militant socialista, al igual que d'altres. O a ERC també n'hi han, i a ICV també.
Ja sé que les acusacions entren en la feina de polític, però els arguments de dir que ser de dretes és ser facha demostren la falta d'arguments. Més feixista és qui aplica i fa allò del què es queixa. Si no, recordem al Ex-secretari de les JSC de Martorell, que es queixa de determinats dirigents del PP i només va saber respondre d'una manera amb 200 tios més.

Anònim ha dit...

esto es solo un ejemplo de en que gasta el tiempo el Sr. Bassas, en leer blog desde su despacho.
Esto lo escribio un 18 de octubre dia laboral, a las 10,30 de la mañana y desde luego la fecha no es el formato Am o PM

Fas una pinta de papà que no se't treurà en força temps... Felicitats!
lo dijo Ramon Bassas • 18 Octubre 2006 | 10:30

Anònim ha dit...

On he dit que en Boadella és covard i de dretes? T'inventes coses pepero post-feixista (ei, he dit post, no feixista a seques).

Per cert, una cosa és un conseller amb un càrrec franquista i l'altre el president funfador del pp ex-ministre de consells on es firmaven penes de mort.

Adam Alonso ha dit...

anonim si més no has dit: "No he sentit l'opinió del partit feixista d'extrema dreta "ciutadans" . En Boadella és un dels fundadors. I ciutadans diu que és d'esquerres i la seva política, del que he llegit és d'esquerres.

Ramon Bassas ha dit...

- "Un ciudadano cualquiera",
gràcies, m'estimo més el programa del PSC. Trobo que s'ajusta més als interessos dels ciutadans.

- Anònim 1,
Sempre he pensat si això de Ciutadans no és un invent fantàstic pels que necessiten sempre un enemic interior... que és a qui finalment beneficien, si benefecien algú.

- Adam,
Gràcies per escriure, de debò.
Jo crec que els partits envien els líders segons l'estratègia i el càlcul. deu ser que a Mataró no interessa mobilitzar tant el vot... no fos cas que acabessin votant Montilla. Però vaja, això és una suposició meva.
Montilla ha demostrat força coses en l'àmbit privat i professional: ha treballat en diversos llocs, i des que era adolescent. En el fons ja t'entenc, ja, les contínues crítiques a la trajectòria de Montilla, així com als seus orígens, són una constant de la dreta que s'estimaria més ser governada per senyorets. Però també és una suposició meva.
El canvi que ha fet Cornellà és espectacular. En aquest canvi sí que no em fa res d'emmirallar-me.
Gràcies de nou, és un plaer postejar-me amb tu.
del debat amb l'anònim us el deixo per vosaltres.

- Anònim 2,
Bien, no sé cómo decir que uno no tiene horarios fijos y que muchas veces utilitza tiempo que otros dedican a su ocio personal, pero no me espanta el trabajo. En cualquier caso, suelo utilizar las mañanas para menesteres de micompetencia municipal. He mirado qué tenía en la agenda ese día y era completamente imposible que estuviera conectado: presidía una reunión de mi área desde las 10 de la mañana hasta más o menos las 12. Te advierto que algunos sistemas no ajustan bien la hora. pero vaya, aún no sé por qué te doy tantas explicaciones...