dijous, de maig 05, 2011

#baron2011


Tant si sou com si no sou del Twitter, podreu anar seguint les piulades que amb aquesta etiqueta tan rara, #baron2011, s'identificaran totes les notície,s misstges o actes que aculli aquesta xarxa social i que facin referència a la campanya de Joan Antoni Baron que comença avui  les 12. Ja fa dies, setmanes, que la fem servir uns quants i permet de veure el ritme, les reaccions i les interaccions que produeix. Una de les novetats tecnològiques que ofereix aquesta campanya de les Eleccions Municipals de 2011. Premeu aquí.

La dada

També amb l'ús de Twitter el biòleg mataroní Baron passa la mà a l'informàtic cabrerenc Mora. mentre el candidat socialista té més de és de 1100 seguidors en aquesta xarxa social de moda, des d'on respon els ciutadans, i és citat a 95 llistes, el candidat de CiU no arriba a acumular ni 500 seguidors i figura en 32 llistes.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

iiii....??

Ramon Bassas ha dit...

Res, és una dada

Anònim ha dit...

doncs ja posat podies posar les dades sobre l'atur a la ciutat.

Anònim ha dit...

¿Por qué Mora es "cabrerenc" i Barón (o Baron o como se escriba) mataronés? ¿Porque uno vive en Cabrera y otro en Mataró? Lo pregunto desde la ignorancia. Desde luego, no es por el nacimiento, porque entonces tendrías que decir el "melillenc" Baron, cosa que no haces (y no veas en esto ningún deje "racista", yo mismo no soy catalán). Saludos

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim 1
Sí, han baixat una mica en un mes com l'abril (generalment alcista), però s'ha de lluitar encara molt.

- Anònim 2,
És perquè viu a Cabrera de Mar. El que no ho sé és per quina raó ho amaga. I el que és més inquietant: si amaga això tan obvi, què més amagarà? I per què ho amaga?