dilluns, de maig 09, 2011

Especials eleccions
Els mitjans locals estan treballant de valent per seguir la campanya, amb un desplegament i professionalitat fantàstics. El Tot Mataró ha fet una pàgina especial, amb seguiment general i particular de cada candidatura. Capgròs ha obert també una secció (amb etiqueta) aquí. MataróNotícies (de Mataró Ràdio) també, aquí. M1tv ha fet una programació especial d'un enorme esforç. Tots ells preparen debats, els dos primers conjuntament. I els tres primers comparteixen el hastag de twitter #eleccionsmataro,on hi apareixen els missatges de tothom que hi posa aquesta etiqueta.

Això és fantàstic. permet que tothom hi digui la seva i que, alhra, elsprofessionals hi posin criteri. No sé si agradarà a tothom, però...

La dada


Al llibre hagiogràfic que s'ha fet fer el candidat de CiU per un altre membre de la seva candidatura, conegut pel seu conservadurisme extrem, és paradigmàtic. Diu aquest darrer que "Mataró es gairebé un monocultiu d’opinadors en què impera encara un substrat analític marxista. (...) Què falla?" es pregunta. No sé si pensa en algun antic admirador de Lenin que admira ara igualment el seu candidat... Però el més greu és que el cap de llista entra al drap i respon "El fet de no haver sabut vestir una alternativa ha configurat una ciutat que s’ha anat fent a escala d’opinió publicada, a mida d’una determinada visió política bàsicament d’acord amb el partit dominant” (...)". Vaja, que tenim uns periodistes al servei de la KGB i no ho sabíem.
Publica un comentari a l'entrada