dilluns, de maig 16, 2011

Crear ocupació


Aquest és l'objectiu principal de la candidatura de Joan Antoni Baron. Avui 'ha presnetat el seu programa acompanyat de Mª Carme Maltas, que va entrar a l'Ajuntament el 1983, amb una taxa d'atur superior a l'actual, i en sortí el 1991, en plena recuperació. Ara hi torna com a núm. 4 de la llista socialista Vegeu aquí la nota que s'ha fet de la presentació.

L'aposta formativa i innovadora del TecnoCampus, la 'locomotora' d'El Corte Inglés, la reform,a de la Plaça de Cuba, el nou edifici d'empreses d'el Rengle, les reformes al Front Marítim (i el Mataró Marítim) o les infraestructures de comunicació són una gran oportunitat de la ciutat per impulsar la nostra economia. Una Agència o un Consell són algunes de les propostes per posar en valor aquestes apostes i els actius de la ciutat.

La dada

La CUP va obtenir el vot del PP i de CiU el 5 de febrer de 2009 demanant que s’aturessin les obres del trasllat de la nau de Can Fàbregas, encara que retardi o impedeixi l’arribada d’El Corte Inglés, com adverteix el Govern que pot passar (vegeu Capgròs, 9.2.2009). Com sabeu, el Jutge ha avalat que les restes no tenen cap interès arqueològic. Només volien aturar l'arribada del centre comercial. Aquesta fou l'aposta de Mora i el PP per Corte Inglés.


Publica un comentari a l'entrada