dimecres, de maig 04, 2011

L'Audiència | També guanyem a Youtube

Ja queda molt poc, molt poc...

La dada

Les formacions polítiques han utilitzat els mitjans que ofereix la xarxa per començar a transmetre el seu missatge. La paraula de moda és viralitzar. Un dels elements més usats és el vídeo: relativament senzill de produir, barat, directe i clar. Els dos principals partits que concorrem en aquestes eleccions municipals a Mataró no en som cap excepció. Si mirem els respectius espais de Youtube, l'eina més utilitzada a la xarxa per aquesta funció, veiem que l'espai del PSC porta produïts uns quants vídeos ja, i que el de màxima difusió acumula prop de 600 visites la màxima. Correspon a la presentació del Manifest electoral, fa unes setmanes.

En canvi, no té la mateixa sort l'espai de CiU. El nombre habitual de visites de la coalició que presideix l'informàtic cabrerenc Joan Mora és baixíssim en tots els casos i només despunta un vídeo de suport que acumula un centenar de baixades. erò està clar que tenir molts diners no vol dir tenir gaire enginy. La gent em pregunta si els que els assessorem en aquest vídeo som nosaltres perquè sembla fet pels seus enemics, per cert. Però jo responc que no, només som adversaris. I que els seus assessors són fantàstics.

6 comentaris:

Joan Jubany ha dit...

Ramon, podries mirar-te l'espai de la CUP i veuries que "guanya" el vostre si es tracta de comptar les visualitzacions dels vídeos.
http://www.youtube.com/cuptvmataro

Anònim ha dit...

Sí. Además, yo también he entrado en vuestra propaganda para haceros vudú. Y supongo que no soy el único. Así que estas visitas no se deben contar como apoyos. Me encantan vuestros manifiestos. Sería interesante hacer un seguimiento de las personas que firman, a ver cuántas después son colocadas o reciben subvenciones o son concejales o hijas/os de candidatos, o...

Ramon Bassas ha dit...

- Joan
Què faràs amb el cava?

- Anònim,
No he dit pas que siguin recolzaments.

Joan Jubany ha dit...

Ramon, no pateixis per mi… em passaré a la cervesa o al vi.

Joan Jubany ha dit...

Ramon, no pateixis per mi… em passaré a la cervesa o al vi.

Ramon Bassas ha dit...

- Joan
No cal que et passis a l'alcoholisme per oblidar, hi ha teràpies