dimarts, de maig 17, 2011

Joc al Youtube | Mora, el 'liante'A la xarxa circula des d'avui aquest vídeo que està molt bé i que, en clau humorística, desvetlla alguns dels trets que amaga el candidat Mora, el que la dreta vol fer Alcalde. Només ho serà si CiU i PP sumen.

La dadaEl candidat de CiU, Joan Mora, va perdre una ocasió magnífica, ahir al vespre, per corregir la seva actitud en aquesta campanya, on ha utlitzat la desqualificació i la mentida. Per contra, va mantenir-se en el que ha dit per afegir crispació en aquesta campanya electoral i convertir el debat en una olla de grills. Si hi ha soroll, millor, pensarà, així ningú sabrà la veritat.

La veritat és que Mora ha faltat a l'Alcalde dient-li que tenia "interessos ocults" amb la Ronda de Mataró. I ha faltata la veritat quan ha dit que en aquest mandat no s'ha parlat mai a l'Ajuntament de la Ronda de Mataró. Indefens davant tanta impunitat, Baron va treure les actes en les quals es demostra no tan sols que s'ha tractat, sinó que Mora hi havia assistit. Ja ho vaig dir fa uns dies, però ara en repeteixo les dades. I només em circumscriuré a les del mandat que ara acaba. Hi ha actes de tot, notes de pemsa i testimonis. I un gran mentider, un sol mentider, que no mereix el vot dels ciutadans. És molt més rellevant que un candidat digui menides per assolir el poder, que no la posició sobre la Ronda, crec. Que, a més, varia a cop de vent.
  • 26.11.2007: Entra al Registre Municipal la resolució del Conseller de Política Territorial i Obres Pübliques aprovant definitivament l'estudi informatiu i l'informe d'impacte ambiental  • 24.12.2007: A la CMI es presenta el decret del recurs de reposició a l'estudi informatiu, reiternat les al·legacions presentades anteriorment.  • 27.05.2010: La Generalitat aprova el projecte constructiu  • 01.06.2010: La Generalitat presenta a la premsa el projecte constructiu  • 18.05.2010: La CMI veu el projecte constructiu  • 8 al 21 de juny del 2010: La Generalitat i l'Ajuntament convoquen tots els consells territorials, els Assessor Urbanístic, de Mobilitat i de Medi Ambient per presentar-los el projecte constructiu amb la presència del regidor d'Urbanisme i del Subdirector General.  • 14.07.2010: La Generalitat comunica l'inici del tràmit d'expropiacions a través del Registre d'Entrada  • 15.09.2010: L'Ajuntament de Mataró envia al Conseller de Política Territorial el recull d'opinions expressades a les reunions del mes de juny anterior.    • Publica un comentari a l'entrada