diumenge, de maig 15, 2011

Mora es conforma amb 200 aparcaments menys


Al darrer Ple, hi vaig portar una modificació del Pla de Millora Urbana (PMU) de l'illa on hi ha d'anar la superfície comercial. La resolució de l'anterior Pla que féu la Generalitat crèiem que no assegurava prou bé, entre d'altres coses, que s'hi pugués fer un gran aparcament a sota, aprofitant el subsòl públic, amb les prop de 1000 places d'aparcament amb accessos públics fora del centre comercial, com vam acordar el seu dia, per exemple, amb els comerciants de la zona.

Aquest nou Pla, acordat amb la Generalitat però encara no aprovat definitivament pel Govern autonòmic va servir per sortit, dies després de la reunió on l'hi vam donar llum verd, perquè el candidat Joan Mora s'atribuís l'èxit de la negociació. Devia ser posant ciris o consultant el tarot, perquè no el vaig veure enlloc. Però el bo no és això (al cap i a la fi, seria un tema de medalles propi del màgic Andreu) sinó que Mora, errat i sense haver-se llegit res, creia que la superfície d'aparcament s'havia reduït de 1000 a 800 places. I donava per vàlida la xifra. 
Nosaltres no hauríem acceptat aquesta rebaixa. És un dels punts més importants per fer que El Corte Inglés sigui un revulsiu positiu pel nostre comerç tradicional. Però ell (qe no havia votat a favor de l'anterior modificació, ja amb 1000 places), deia que acceptava aquesta, on n'hi creia haver vist 800. Es conforma amb poc, aquest noi. I, el més greu: traïria els acords amb els comerciants només per acceptar cegament les decisions del Govern de CiU. Primer la ciutat.

La dada

Clicant aquí podeu descarregar-vos el programa electoral del PSC. Els altres partits han anat penjant el seu propi... excepte CiU, que fins 5 dies després de l'inici de campanya no el va posar al seu web. Coses de l'ocultisme...

6 comentaris:

Anònim ha dit...

El que a la gent del carrer ens interessa es si el parquing serà gratuit o de pagament.

Anònim ha dit...

DESDE CERDANYOLA,lo que era vuestro feudo.

iiiiiiii???.
Pues vosotros hace 8 años en vuestro programa electoral nos vendisteis la moto de CONVERTIR TODO EL SORRAL en un ¡GRAN PARQUE!y una vez conseguisteis el no perder la alcaldia, cambiasteis y decidisteis convertir en ese GRAN PARQUE en ¡700 viviendas!.FALSOS SOIS UNOS FALSOS, y desde Cerdanyola nos acordamos, porque con las zonas azules que el Baron quiso imponer le salió ranaaa!!.PSC MATARO: BASSAS y BARON,
quereis imponer vuestros intereses sin cumplir con las promesas electoralistas, SOIS CINICOS Y FALSOS.OS VAN A BOTAR OTRA VEZ VUESTROS TIOS, eso es lo que os da miedo esta vez de perder vuestra PREPOTENCIA.

Anònim ha dit...

DESDE CERDANYOLA, lo que era vuestro feudo.

http://www.youtube.com/watch?v=wjn6GFvpazw

Anònim ha dit...

DESDE CERDANYOLA, lo que era vuestro feudo.


http://www.youtube.com/user/nomasmentiraspsc?blend=15&ob=5

Anònim ha dit...

DESDE CERDANYOLA, lo que era vuestro feudo.


http://www.youtube.com/watch?v=cB1bHf-_NJo&feature=related

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim 1:
Serà de pagament excepte pels clients d'el Corte Inglés i d'aquells establiments que ho concertin, si s'escau.


- Anònim 2 i ss. El gran traçat verd es farà quan les circumstàncies econòmiques ho permetin.