dimecres, d’abril 27, 2005

La noblesa dels pobres

El millor d'avui, a Culturas:

klein

Yves Klein. Hiroshima.1961. 139,5 x 280,5 cm. The Menil Collection, Houston
:
·
:
Marejant la perdiu.
:
·
:
"Donde hay dos hay dolor y sin embargo
la vida sólo empieza donde hay dos".
:
(Luis Rosales, Antología poética. Alianza Ed. Madrid, 1984, p. 142.)
:
·
:
Els pobres exigeixen menys que els rics. Deu 306 euros i en cobra 360 al més, dels quals uns 190 van a habitatge. El cor et demana fer una cosa que ni el cap ni la Llei et permeten. Fas, dins el que aquests darrers et deixen fer, tot el possible, i t'entendreix l'agraïment, la noblesa dels pobres.

2 comentaris:

eLOI ha dit...

Treballes en una pizzeria de dimarts a diumenge de les 11.00 a les 19.00. Et paguen un sou net de 3,19 euros la hora. Si fas més de cinc sortides amb motocicleta per hora o serveixes més de dinou comandes en una hora et paguen un 11,21 per cent més. El lloguer del teu pis al Camí del Mig et puja la especulativa suma de 543 euros a repartir entre tu i un altre amic. Les T-Trimestral per anar a estudiar a Barcelona als vespres -perquè ja no pots accedir a la T-Jove, perquè tens més de 21 anys- et puja 70 euros al mes. El menjar empaquetat del supermercat del barri no et baixa dels 100 euros mensuals.
I amb el que et queda, encara tens riquesa per adonar-te que ets un jove, a precari, i pobre. Quina sort.

Anònim ha dit...

kina cara q tens bassas.. parlar de pobres quan portes tota la vida cobrant sous d'escàndol.... enganxat a la poltrona per no perdre el teu status de pijo-progre... quins collons