diumenge, de novembre 05, 2006

Zawahiri | Negociar | Cinema

Mariano Zawahiri
:
nom Foto: Reuters
:
Del mateix diari i de la mateixa agència que ahir, trio aquesta foto, datada el 2001, només perquè vegeu la gran similitud física entre Ayman al Zawahiri, lloctinent de Bin Laden, que és a l'esquerra, amb Mariano Rajoy. Que ningú hi vegi lectures polítiques, és només un divertimento.
:
Aprendre a negociar
:
Un interessant articlet de Francesc Marc Àlvaro a La Vanguardia resumeix molt bé quines són les actituds que ha de prendre un bon negociador a l'hora d'anar per feina, amb dosis iguals de fermesa i de seducció, elegància i contundència... fins arribar a la cessió, el moment sublim diu. Val la pena tant per ara com per qulsevol circumstància (mo entra a valorar el moment actual). I em temo que cada vegada n'haurem d'aprendre més.
:
Mostres de cinema
:
nom Krzysztof Kieslowski
:
Els mateixos dies que a Mataró se celebra la XXVIII Mostra de Cinema, amb una mirada a les produccions de l'Est europeu post-comunista, a Barcelona se celebra la II Setmana de Cinema Espiritual, als Lluïsos d'Horta, sota el lema "En la debilitat hi ha la fortalesa" (no va sobre els resultats electorals, eh?), i amb una selecció de films molt interessants i un monogràfic dedicat al desaparegut director polonès Krzysztof Kieslowski. També de l'Est, també de Polònia (com Bauman o Zagajewski, dels quals hem parlat fa poc aquí), seguint un vent de renovació que ens ve d'allà. No, jo tampoc no ho he llegit a la premsa.
:

16 comentaris:

Jordi ha dit...

Us felicito, sou la òstia, la operació de la segona marca d'Erc us ha sortit de puta mare.
Espero que durant la legislatura el vostre president (que no meu), aprengui com a mínim una estrofa del Virolai.
hahahahaha, ric per no plorar.

Anònim ha dit...

Bon ull Ramon. Es ell, la mateixa barba, el somriure... fins i tot crec que porten les mateixes ulleres.

Anònim ha dit...

Osti tu, són idèntics. Però en Mariano no crec que necessiti les dues mans per a masegar-se-la.

Ramon Bassas ha dit...

- Joki
Si els teus interessos passen perquè el president canti el Virolai, ja entenc que votem coses diferents. Ser demòcrata passa per acceptar els acords d'una majoria parlamentària, en funció de les seves competències, entre les quals hi ha elegir un president. I, si algun partit no hi està d'acord, és lliure de presentar una alternativa i buscar-ne els suports suficients. Ho entens o t'ho canto amb la melodia del Virolai?

- Sr. Ruso i Vladimir,
Primer em vaig pensar que era un muntatge... Ignoro la vida íntima de Rajoy.

Tomás ha dit...

Bassas, el teu "divertimento", venint del PP seria una ofensa indigna mereixedora de responsabilitats penals. Crec que arribar a aquests extrems burlescs és vergonyòs. Només recordar-te que a Noves Generacions de Mataró ens vareu posar a caldo perque un company va dir a una noia que semblava àrab i la teva broma no és gaire llunyana. Retractat i no caiguis en aquesta baixesa. Potser seria més seriòs en algú com tu estar analitzant perque us ha guanyat CiU les últimes eleccions a Mataró. Pensa que qui sembra recull.

Anònim ha dit...

Tomàs, condeman el franquisme i després en parlem.

Anònim ha dit...

els sociates em feu fàstic. no ho oblideu, teniu quinze escons menys que fa exactament tres anys. si voleu estar contents...

Tomás ha dit...

Otro! Jajaja! Toda la vida recordando a Franco. Estareis apesumbrados porque muriera. Siempre será vuestra mejor cohartada, pero la gente ya os ha calado. Patéticos! Además, yo no condeno algo que no he vivido, igual que no condeno la República, ni la Revolución Francesa, ni la Guerra de Secesión... Supongo que en todas hubieron ganadores y perdedores. En resumen, que con el "facha, franco, nazi" no vais a ninguna parte, ya no os lo creeis ni vosotros. Y por cierto, yo me dirigía al Sr. Bassas, no a ningún anónimo.

Ramon Bassas ha dit...

- Tomás,
Si vols un dia fes públic el què va dir el teu company i compara. Mira que aviso: només és una comparació de la cara, ni se m'acudiria buscar més semblances amb Rajoy; és més, justament fa riure perquè són diferents, no?

- Anònim,
No cal; només amb una mica de sentit de l'humor és suficient.

- Carles,
Doncs t'hauràs d'aguantar. La democràcia és així. En un sistema parlamentari, guanya qui més suports de diputats té. I, si hi a majoria d'esquerres, no sé on és el problema. Ah, sí, que et fem fàstic.

- Tomás,
Cuidado con esos argumentos: Yo tampoco he vivido ningún atentado de Eta, ni he estado en ningú camp de concentración y en cambio los repudio y condeno.

Tomás ha dit...

Ramon, no caiguis en fer demagogia. Saps que als exemples que he posat hi havien dos bàndols, on un guanya i l'altre perd. Com que no els he viscut no em puc posicionar per cap perque no sé en quin m'hauria tocat en aquelles èpoques. La diferencia amb el que tu dius és que tant en el cas d'ETA com amb el nazisme uns posen o posaven (parlo en passat nomès del nazisme) la nuca i altres les bales. Altra cosa és que ho volgueu veure com una guerra, en part raonable ja que aquesta gentusa són guerrillers, pero us equivoqueu dient-li procès de pau. I per cert, t'insto de nou a reflexionar sobre perque heu perdut les eleccions a Mataró, quelcom més important que insultar la oposició amb comparacions estúpides, i més en hores en que se suposa hauries d'estar treballant pel poble, que és qui et paga (Lunes 30 de Octubre 11:24).

Ramon Bassas ha dit...

- Tomás,
Només dic que vagis al tanto amb els arguments, no sempre són útils (per cert, sí hi va haver bales contra els nazis). M'imagino que no deus recolzar cops d'Estat, oi? Doncs això.
Les reflexions ja les faig, gràcies, però em perdonaràs que no les comparteixi amb tu que, pel que sembla, les deus haver guanyat, no?
I una darrera cosa: el dilluns 30 a aquella hora no estava connectat, i tinc testimonis. Em connecto i escric al bloc a aquestes hores. No t'he de donar massa explicacions, donat que no tinc horari i treballo en hores intempestives, però el cert és que pel matí faig altres coses. M'imagino que saps que els rellotges dels ordinadors i dels sistemes depenen de molts factors, no?

Tomás ha dit...

A mi mai m'ha fallat el rellotge de l'ordinador, pero bueno, "corramos un estúpido velo".

No cal que et justifiquis, i menys que et possis agressiu, que no queda progre.

La darrera cosa te la diré jo: si vols dir-me nazi, fatxa o la barbaritat que vulguis digues-la directament perque a mi aquestes tonteries em rellisquen. I tornant al tema original. Encara que la comparació la facis basant-te en la tonteria de la semblança física et recordo que ets un polític de rellevància dins la capital d'una important comarca de Catalunya i aquestes coses no te les pots (o no deuries) permetre. Per mi el tema acaba aquí. I que consti que no tinc res contra tu.

Ramon Bassas ha dit...

- Tomás,

Jo tampoc, només és que crec que t'hauries de prendre les coses amb més sentit de l'humor. Que consi que no t'he dit res d'això que dius, només dic que els arguments que fas servir se't poden girar en contra. Si pensés de tu això, passaria de tu.

Dues coses. Una, tant me fa semblar progre o no. Dues, si em vols creure bé i si no també, però el dia 30 a aquella hora no estava connectat, estava reunit amb uns senyors. I l'error pot venir de diversos llocs, com el diferent fus horari que fem servir amb aquests programes dels blocs.

Vinga, quam em vegis fem una cervesa (és que jo no sé quina cara tens, sorry)

Anònim ha dit...

I un senyor de l'extrema dreta anomenat Tomàs no només no va condemnar Franco sinó que va riure i s'hi ca recrear...

Tomás ha dit...

Me llamo Tomás, acento a la derecha... Déjalo ya, nadie te hace caso tontín.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
Bé, no entenc per què la dreta espanyola té tanta reticència a desembarassar-se del franquisme i a condemnar-lo; es posarien al nivell de les dretes democràtiques europees. Trobo que fan massa cas a les tesis revisionistes, però en fi...

- Tomás,
Ya hemos notado que tu acento está en la derecha... ;)
Pero por favor, no empecemos con los "insultines", hasta ahora íbamos bien.