divendres, de gener 18, 2008

Baltasar a Mataró

Matinal interessant avui la que hem tingut amb el Conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, que ha visitat algunes de les promocions municipals de la ciutat, de la mà del regidor d'Habitatge el meu company Francesc Teixidó que ha començat recordant que "ens hem passat tot el mandant passat obtenint sòl a la ciutat consolidada i ara és el temps de fer-hi habitatges de protecció oficial".
:
Prèviament m'he incorporat com a regidor d'Urbanisme a la reunió de treball mantinguda en el decurs de la qual s'ha presentat el desenvolupament del Pla Local de l'Habitatge que el regidor mataroní va fer públic aquesta setmana. Baltasar, que ha destacat Mataró com exemple de promoció d'habitatge públic, ha conegut que la ciutat preveu incrementar la dotació d'habitatge protegit a promoure fins a més de 1300 unitats en aquest mandat, amb una inversió de més de 140 milions d'euros. També ha avaluat els fuincionament de les borses de lloguer, de les oficines mixtes o de la cessió d'habitatges, entre d'altres productes.
:
La millora de l'accés a l'habitatge és una gran prioritat daquest Govern. I la màquina no para ni un minut per fer-ho possible. Foto: R. Gallofré.
:
Publica un comentari a l'entrada