dijous, de juny 28, 2012

La pòlissa de la independència

Avui us deixo una breu reflexió que fa Manuel Mas [aquí] en la qual l'exalcalde de Mataró i exdiputat a les Corts esbossa el que hauria de ser un bon debat sobre la qüestió de la independència. És tan simple, la idea (per això guanya adeptes), tan fàcil d'emmarcar en la tesitura actual de desconcert, que sovint oblidem exactament de què parlem. Llegiu-ho i ja em direu.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

En aspectes de la voluntat nacional catalana, el PSC te tanta credibilitat com el PP. El PSC ha mostrat una i un altre vegada com es plega a les voluntats del PSOE, ple de gent que durant anys, com el Sr. Ibarra de Extremadura, per mencionar un per que podria mencionar molts altres "barons" del PSOE que com el Sr. Ibarra han tret redit de munyir la vaca catalana mentre onejaven la bandera del anticatalanisme. Gent que no entenen altre concepte que no sigui "una grande y libre". Bono, Guerra, Cullell i un llarguisim etc... com pot ser que aquesta gent que no ens enten pretengui decidir el que nosaltres volem? Al 38 congres del PSOE es va poguer veure tota la caspa que hi ha. Massa gent massa important al PSOE que consideraba a Chacon un "perill" per ser catalana.

http://blogs.cadenaser.com/la-voz-de-inaki/2012/01/11/lo-catalan-como-lastre/

Au va!

Ramon Bassas ha dit...

Anònim,

Bé, però ara mira de fer abstracció i reflexionar sobre el text, sisplau.

Anònim ha dit...

Bassas, tiras pelotas fuera. El razonamiento del anónimo 1 está vinculado al texto, privándolo de veracidad por venir de donde viene.

Pero claro, tu en eso de tirar pelotas fuera ya has demostrado ser experto.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
Bé, jo crec que no estàvem parlant d'això. De tota manera, deixo el comentari, que em sembla que no demanava cap resposta. Les pilotes, ben guardades, gràcies.