divendres, de desembre 14, 2007

El Ple d'ahir

Pels que no seguiu l'actualitat política mataronina no deveu saber encara que ahir vam enllestir els punts del ple, bo i deixant-ne de tractar alguns cap el final, a les quatre de la matinada, prop de nou hores després de començar i després també d'una jornada de treball completa. N'he dormit unes tres i avui sant tornem-hi. Com diu el regidor José Manuel López (a qui agraeixo els seus amables comentaris) "es una barbaridad en lo físico pero un mérito enorme por lo que respecta al amor por la ciudad". En tot cas, com que hi ha amors que maten, i com que els assistents i professionals no tenen cap necessitat de compartir el nostre mètode massoquista, és inajornable que fem tots plegats un exercici de racionalització, abandonant la temptació de culpar-ne els adversaris. (Foto: capgros.com)
:
Fora d'això, el Ple va ser curull d'importants dictamens aprovats, molts d'ells per unanimitat, de diverses propostes d'apassionat debat, d'importància diversa i algunes certament tristes, i d'una tirallonga de precs i preguntes. És impossible de resumir-les o de fer una breu valoració. Em va tocar intervenir-ne en unes quantes en la meva triple condició de portaveu socialista, especialment en les declaracions institucionals, regidor d'Urbanisme, en alguns dictàmens i alguns precs i preguntes i com a responsable de seguretat (per poc), centrat en un parell de preguntes de la Cup curulles d'insídies impresentables sense cap prova contra professionals solvents de totes totes.
:
Per cert, aquest grup va votar finalment contra els acords de condemna dels recents assassinats de la banda Eta, desoint l'oportunitat que donàvem la resta de grups de no travessar la línia vermella de la dignitat. Hi ha un abans i després en aquest tema per aquell qui pensa que arrencar un cartell és digne de prevaricació i que assassinar algú no mereix cap rebuig explícit.
:
Publica un comentari a l'entrada