dissabte, de desembre 15, 2007

Mataró ràdio: un èxit | Eloi Aran a Canal 33

Ahir vam conèixer els resultats d'un estudi per avaluar el primer any de vida de Mataró Ràdio, la nova emissora que ens vam dotar els mataronins. Superen les previsions. El nivell de penetració d'aquest mitjà, segons l'estudi, malgrat el poc temps que porta en funcionament, és molt alt.
:
Diu la nota que "celebrat el primer any de funcionament l'estudi d'audiència de Mataró Ràdio conclou que l'emissora és ben coneguda per més del 50% dels ciutadans de Mataró que habitualment escolten ràdio i és escoltada per més del 20% de la població de la ciutat. L'emissora compta amb una bona imatge entre els ciutadans, que la consideren actual, participativa i amb credibilitat".
:
És una bona notícia i un mèrit molt compartit, des dels que la van promoure fins els que la fan avui cada dia. Una bona notícia que tira per terra alguns dels mals auguris (tan mataronins) que van acompanyar-la: que si no la sentirà ningú, que si serà un dispendi, que la participació ciutadana serà un bluff i en minorarà la qualitat, que serà la veu de l'Alcalde, etc. En tots i cadascun d'aquests prejudicis hi ha una resposta dels mataronins en sentit radicalment contrari. Hi ha altres experiències en matèria comunicativa a la ciutat, presents i futures, que hauran d'emmirallar-se en algunes de les coses que s'han fet bé en aquest procés. La millor: que sigui a través d'un mitjà lliure i independent (gràcies i no malgrat la seva titularitat... encara que això no hauria de ser l'important) que fem ciutat, que ens sabem les coses nostres, que ens coneixem millor i que ens apreciem tots més el que fem en comú.
:
Felicitats.
:
Eloi Aran a Canal 33
:
Per cert, no us perdeu demà diumenge l'entrevista que faran a l'Eloi Aran (a les 10:15 h) al programa Signes del Temps, a Canal 33. Ho fan a rel de la publicació del seu llibre Amor al vent (Ed. Claret) i aprofitaran per parlar de la presència dels cristians a la xarxa, concretament de la Blocsfera Cristiana i de les experiències a la xarxa que ha emprès el propi Eloi, un jesuïta molt del segle XXI.
:
Publica un comentari a l'entrada