divendres, de desembre 21, 2007

El TCM ja té vida | PSC, a l'alça | Alcalde

El TCM ja té vida
: :
Força temps preparant-ho, moltes iniciatives prèvies, una voluntat de ferro i un impuls definitiu d el'Alcalde Baron han fet possible que, després de la important fita de l'inici de les obres del que ha de ser la seu del TecnoCampus Mataró (TCM), avui haguem iniciat l'activitat d'un edifici empresarial al Polígon Indutrial de Vallveric, promogut per l'empresa municipal Pumsa, que ja acull 11 empreses de diversos tamanys i vocacions (l'altre dia parlàvem d'everis), però amb la base de les tecnologies de la informació aplicades a diversos sectors. Més de vuit mil metres quadrats de sostre i una enorme oportunitat perquè, quan es trasplantin al complex empresarial i universitari que s'està construint prop del mar, les seves empreses ja comptin amb una trajectòria de cooperació que és fonamental per poder competir en un món com el nostre.
:
(Foto: l'Alcalde Baron, el Secretari Soy, l'empresari de Gabriel i la regidora Romero, avui, autor: Romuald Gallofré . capgros.com)
:
El PSC a l'alça
:
Ahir es pubicava el darrer Baròmetre de l'Institut d'Estudis d'Opinió de la Generalitat del que destaco, en primer lloc, l'increment de la intenció de vot cap al PSC davant l'escenari de les eleccions generals. En el primer cas, el PP se situaria a 32 punts per sota i CiU a 25, essent aquest darrere el partit que baixaria més i el PSC el que en pujaria més tant respecte a les eleccions com a l'anterior enquesta. En segon lloc, destaco la rebaixa dels ciutadans que prefereixen la independència de Catalunya, situant-se en un 17%, i això que l'enquesta es feia en plena efervescència de a convocatòria de la manifestació sbrianista del passat 1 de desembre. el president Montilla, per cert, torna a estar millor valorat que el líder de CiU, Artur Mas. Si bé el primer problema del país és identificat com el de l'accés a l'habitatge i el segon, pujant, el de les infrastructures, sembla clar que el diagnòstic del país és molt diferent al que fan tants articulistes, blocaires i opinadors. (En parla José Zaragoza).
:
El Bon Nadal de l'Alcalde
:


:
Publica un comentari a l'entrada