dissabte, de juliol 18, 2009

Cultura per la cohesió social

:
Dijous passat vam constituir la Comissió Sectorial de Cultura del PSC de Mataró per aquest mandat congressual amb una convidada d'excepció, la Secretària de Cultura del PSC, Montserrat Tura, que és també Consellera de Justícia de la Generalitat. Podeu conèixer el contingut de l'acte a través de la crònica que en a Judith Vives a capgros.com [aquí], que també en féu aquesta foto.
:
Tura va parlar sobre les polítiques culturals al servei del projecte de més justícia social. Inversions en infrastructures que vertebren barris, suport a un texiit creatiu i associatiu que emplaça les persones a relacionar-se entre elles a partir de les expressions culturals, els esdeveniments com a elements de promoció de ciutat, de creació d'ocupació i de creació d'identitat, etcètera.
:
L'acte serví, a més, per elegir el nou coordinador del grup. Serà l'Esteve Bergadà, exregidor de l'Ajuntament i reputat músic local, a qui, amb mol d'honor, vaig donar la bevninguda al treball polític que cal fer per aconseguir els objectius que Montserrat Tura posava sobre la taula.
:
Publica un comentari a l'entrada