dissabte, de juliol 18, 2009

Cultura per la cohesió social

:
Dijous passat vam constituir la Comissió Sectorial de Cultura del PSC de Mataró per aquest mandat congressual amb una convidada d'excepció, la Secretària de Cultura del PSC, Montserrat Tura, que és també Consellera de Justícia de la Generalitat. Podeu conèixer el contingut de l'acte a través de la crònica que en a Judith Vives a capgros.com [aquí], que també en féu aquesta foto.
:
Tura va parlar sobre les polítiques culturals al servei del projecte de més justícia social. Inversions en infrastructures que vertebren barris, suport a un texiit creatiu i associatiu que emplaça les persones a relacionar-se entre elles a partir de les expressions culturals, els esdeveniments com a elements de promoció de ciutat, de creació d'ocupació i de creació d'identitat, etcètera.
:
L'acte serví, a més, per elegir el nou coordinador del grup. Serà l'Esteve Bergadà, exregidor de l'Ajuntament i reputat músic local, a qui, amb mol d'honor, vaig donar la bevninguda al treball polític que cal fer per aconseguir els objectius que Montserrat Tura posava sobre la taula.
:

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta tarda he anat al parc central a veure la mitja marató de relleus. Hi havia tot de criatures amb globus vermells en forma de cor i les sigles "PSC". Podries donar-me un argument a favor de repartir-los un dia com avui en un lloc com aquell?
Avançant-me a la teva més que possible resposta, permet-me dir que no qüestiono que es pugui o s'hagi de fer, de manera que "i per què no?" no és una resposta acceptable des d'un punt de vista argumentatiu a la meva petició.

Carles.

Anònim ha dit...

Es una perdua de temps demanarli a aquest personatje explicacions. Sempre surt per la tangent.

Aixó dels globus es un exemple mes de manipulació infantil del PSC. a quin nen no li agrada un globus? i si a sobre, els infants asocien gaudir amb la joguina amb la simbología del partit, millor que millor. La teoría dels gossos de Pavlov en aplicació practica.... amb les nostres criatures !.

Que vols que et digui? Em sembla vomitiu fer aixó amb els nens.

Anònim ha dit...

Bé, jo esperava una resposta del Sr Bassas. Tindré una mica més de paciència.

Carles.

Ramon Bassas ha dit...

Carles i Anònim,

El PSC va muntar una taula on es repartia fulletons sobre el nou finançament i també sobre els resultats del Govern d'Entesa. També repartíem globus, és cert, però no obligàvem a ningú a agafar-los, ni tan sols als pares que portaven nens. Érem a la Plaça de Santa Anna, però tampoc vam donar indicacions sobre on havien d'anar els que agafaven globus.

Anònim ha dit...

Per què respons sempre així les meves preguntes? No m'estimes?

Carles.

Ramon Bassas ha dit...

- carles
espero que t'ho prenguis amb sentit de l'humor, res més. Bé, si vols que t'estimi ja m'hi miraré més. Bones Santes.