dimarts, de juliol 28, 2009

Les Santes cada dia (5)

:
Demà tot s'acaba. Tot el dia de calma fins a arribar al ball de les darreres possibilitats. Els que hem estat responsables de la seguretat sempre vivim les festes amb un ai al cor que no ens l'acabem de treure. Com que han anat bé, és l'hora de reconèrixer al munt de professionals i de voluntaris que vetllen per nosaltres la seva tasca.
:
També enguany han estat Les Santes de Bosé. Els de DiaridelaMúsica.com n'han penjat un vídeo. Curiós aquest web. DiaridelaMúsica.com és una de poques experiències contrastades en format multimèdia a casa nostra que val molt la pena de seguir. Les Santes (que avui és la gran experiència vídeo-fotogràfica de les famílies mataronines) tenen encara molt de camí a explorar en la qüestió de la tecnologia. A més, és la prova que el seu ús no danya el contacte personal, ans el contrari. L'ús de les xarxes socials per la festa, per exemple, sospito que inclou un munt de possibilitats de participació, relació i companyonia com no podem imaginar-nos.
:
En aquest sentit, he trobat molt interessant el treball cooperatiu entre Televisió de Mataró i Maresme Digital TV per a la retransmissió de la festa en ambdues cadenes. Els seus responsables em deien que era un molt bon assaig de com treballar futurs esdeveniments. Tenen tota la raó. El poder de la televisió (i local) en l'ús de les noves tecnologies per a les xarxes socials és clau per tot això que deia. Concerts des de casa, comentaris on line, concursos, etc, poden ampliar la capacitat de festa col·lectiva i intensa que té aquest remolí just quan hi entres fins que ets expulsat- demà- a un desert del qual només la veu de Shakespeare podrà treure'ns.
:
Per cert, demà dimecres 29 al matí, a les 12 del migdia millor dit, descobrirem l'escultura 'Fluxus' de Marcel Camps, a la Plaça del Cafè de Mar, a Mataró. Us hi espero.
:
Foto: Eloi Aymerich retransmetent la Crida des de l'Ajuntament.
:
Recomanacions del dimecres 29 de juliol
:
Anem a tancar 19.15 h / Des de l’Ajuntament
Concert: Cor de la Ciutat de Mataró 20.00 h / Teatre Monumental
Concert: Oskorri + Agrupació Musical del Maresme 22.00 h / Pati de Can Marchal
Espetec final 24.00 h / Parc Central

: