dilluns, de juliol 20, 2009

Dissabte roig a Mataró

:
L'Alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, els diputats Manuel Mas i Consol Prados i nombrosos militants del PSC de Mataró van repartir dissabte passat fulletons, tot explicant als ciutadans i ciutadanes la gestió realitzada pel Govern de la Generalitat de Catalunya, i oferint els detalls sobre el nou model de finançament, com per exemple quins ingressos addicionals representa i quines són les novetats que incorpora aquest històric acord. El Partit havia instal·lat una taula a la Plaça de Santa Anna i més de vuitanta persones van demanar fer-se simpàtitzants del PSC. Vegeu més fotos aquí.
:
El "Dissabte roig" del PSC, d'altra banda, fou tot un èxit a tota Catalunya. De participació per part dels alts càrrecs, perquè s’han volcat tots els consellers i conselleres, tots els diputats i diputades al Parlament i al Congrés, tots els senadors i tots els alcaldes i alcaldesses socialistes; com també de persones que s’han interessat per la tasca que dia rere dia es desenvolupa. Així doncs, el Partit dels Socialistes de Catalunya ha aconseguit fer 20.000 simpatitzants durant aquesta Jornada d’Acció al carrer, una jornada jornada festiva i informativa alhora. S’han proporcionat díptics per tot el territori català, en 222 municipis i amb 315 taules.
:
L’interés per part de la gent ha quedat palès, i el seu entusiasme i ganes per obtenir tota la informació possible han fet que en total s’hagin repartit 125.000 exemplars de cadascun dels dos fulletons que s’havien elaborat sobre els dos temes que s’han explicat. D’altra banda, per part de l’organització, les previsions també s’han vist desbordades, donat que dels 3000 militants que en un principi havien de participar, han sigut finalment més de 5000 els que han col·laborat en aquesta important cita.
:
A més, el Dissabte roig ha estat molt present a internet amb fotografies, vídeos, notícies i post que s’han pujat al Twitter del PSC, Facebook, Blogsfera Socialista i a les webs de les Agrupacions del PSC. D'aquesta manera, també les previsions de participació a la xarxa han sobrepassat les expectatives inicials.
: