dimarts, de novembre 23, 2004

En campanya

Sóc candidat

majoria
Ahir a la tarda, amb en Joan A. Baron, vam presentar a la premsa el que serà el II Congrés del PSC de Mataró, amb les ponències, els objectius, etc... Dissabte, els socialistes de Mataró reflexionarem una mica sobre la nostra oferta i el nostre projecte, mirarem quines prioritats ens hem de fixar i elegirem una nova direcció.
:
Vaig aprofitar per fer públic que, un cop Baron ha decidit que no repetirà a la Primera Secretaria, encapçalaré una proposta per a una nova Comissió Executiva local. En coherència amb el compromís amb la nova etapa dels socialistes -a la nostra ciutat exemplificada amb el canvi a l'Alcaldia-, amb el compromís que mantinc amb el Partit i, també, per "arrossegar" cap a més responsabilitats un conjunt de dones i d'homes amb moltes ganes de fer una ciutat plena d'oportuntats per tothom.
:
O sigui que, si els meus companys i companyes així ho volen, em posaré al seu servei per complir amb els objctius que haurem traçat el mateix dissabte. Sóc relativament jove (la setmana que ve en faig 36) però porto molt de temps dedicant molt de mi mateix a aquest projecte. Com deia avui a un company, només tinc agraïments per un Partit -les persones, és clar- que ha estat arriscadament generós amb mi. Em plantejo aquesta etapa com un retorn d'aquesta generositat. Ho farem, deia aquesta tarda, amb optimisme i alegria (el projecte ens entusiasma i no ens cal esperar cap revolució per posar-lo en marxa), amb rigor (som partit de Govern, som partit de confiança majoritària) i amb el valor de la proximitat (al costat d'aquesta majoria a la que aspirem a representar). A veure...
:
Maria Carme Maltas
:
Ha obert el seu weblog i cada dia som més. No conec massa persones que tinguin tanta marxa com ella, amb una energia i capacitat insuperables. Les seves aportacions ja veureu com seran canyeres i interessants. Endavant!
:
Mil visites
:
Avui fa un mes que vaig posar un comptador a aquest weblog. Si faig cas de les previsions, acabarem el dia amb més o menys mil visites al blog i unes mil tres-centes cinquanta planes clicades. Una passada (almenys molt més del que em pensava). El passat dia 16, amb unes 55 visites i prop del doble de planes vistes, va ser el dia amb més èxit. Ja sabeu que m'agraden les estadístiques i les enquestes, els impactes. O sigui que per això, i segurament una mica de xuleria, perdoneu-me, faig aquestes ratlles.