dilluns, de setembre 12, 2005

Tot és en ordre

Tornar a l'escola
:
Jo també torno a l'escola, en tant que petitíssima part de la comunitat educativa. I torna la rutina, aquesta ficció segons la qual tot és en ordre, aquells camins i horaris que fa un parell de mesos, o un mes i mig (tema casal d'estiu), que no feia. He recuperat pel camí unes cares que feia temps que no veia, alguna d'elles, pertanyent a un escriptor que he llegit i que ell no ho sap, l'he saludat quasi per instint (i deu haver pensat, "qui collons és aquest"). Agraint els 17 ò 18 graus, comentant quines podrien ser les novetats d'aquest curs que comença, he arribat fins a l'escola. Bé, fins uns metres d'on una munió de mares i pares més o menys novells tapaven l'entrada, gairebé. Uns metres perquè, és clar, ens fem grans. Un petó que comença a ser també de grans. I, de nou, el bus i la T10 m'han dut a la feina amb el just recorregut que em permet repassar les primeres notícies (escrites) del dia.
:
Nous blogs
:
Una de les notícies que llegeixo és que la diputada Lourdes Muñoz ha obert un blog en el que explica la seva impressionant experiència a Nova Orleans. Val la pena de llegir-lo. I espero que continuï l'aventura explicant-nos més coses, del que sigui. Ara, xerrar, explicar què ha passat, serà la millor manera d'anar-ho paint. Un altre blog que he descobert és el del company Paco Aranda, Secretari d'Organització de la JSC. Sembla que els socialistes estem infectats.
:
Encara Zona Roja
:
Avui els digitals locals es fan ressò del festival de dissabte (la foto, de J.S., surt a capgros.com). També en parlen alguns assistents, com en Miquel Iceta, en Paco (que ja he citat) o l'Eulàlia. Per cert, en Miquel Iceta recull alguns articles interessants. Entre ells, el del propi Primer Secretari de la JSC, Víctor Francos, a l'Avui sobre l'Estatut. I un altre del reverend Jesse Jackson sobre la catàstrofe de Nova Orleans a El Periódico, que denuncia la manca de previsió i la nefasta gestió del Govern Bush en aquest afer.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic

Anònim ha dit...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Anònim ha dit...

[url=http://ups.uoftpharmacy.com/forum/]Where Can I Buy generic Cialis[/url]