dimarts, de març 06, 2007

Mar i paritat | Fenomen bloc

Mar i paritat
:
La consellera de Treball del Govern de la Generalitat, Mar Serna, va ser dissabte a Mataró per protagonitzar l'acte públic que va tenir lloc a Mataró amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora. Sentiu tall de veu aquí. Va ser organitzat pel PSC de Mataró, la secretària de la Dona del qual, Marian Corrales, apareix a la dreta de la foto, de QM, i va comptar amb la intervenció, també, de Joan Antoni Baron, que va anunciar una llista paritària a les Eleccions del mes de maig. En parla Glòria Figuerola.
:
Fenomen bloc
:
Alguns recents articles sobre el fenomen. D'entrada, una interessantíssima entrevista a Ciberpaís a Evan Hansen (a al foto, de Laia Reventós), de la revista Wired News, ue analitza el fenomen des de la perspectiva que, amb els blocs i altres eines, cadascú esdevé el seu editor i, a través de les xarxes socials, s'està transformant el periodisme. El País també publicava un reportatge, fa pocs dies, sobre els delictes pels quals só acusats alguns blocaires en països com Egipte, Iran o la Xina. Glups. I de l'Avui us enllaço amb una ressenya de Toni de la Torre d'un recent llibre que es diu Els blocs, d'Enric Bruguera (Editorial UOC, Barcelona, 2007) que també és professor d'un curs específic sobre el tema a la mateixa Universitat.
:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

(off topic) Sr Regidor de SEGURETAT, tinc una consulta-pregunta: la seguretat a l'ajuntament també la subcontracteu? Són certes les informacions que surten avui en diferents mitjans, en què les obres de l'administració pública local estan vigilades per mafies? Ho pagueu amb diners públics això?

Ramon Bassas ha dit...

MS,
No, la fa la Policia Local.
Les obres públiques, que jo sàpiga, no estan vigilades per màfies; si fos així s'hauria de denunciar.