dissabte, de març 24, 2007

Més xarxa, menys 'power point'

Recordo que un dels exemples que feien servir per explicar el canvi cultural i generacional de la directiva de Joan Laporta respecte de les anteriors era "la cultura del power point". Encara l'altre dia, a l'acte dels empresaris catalans sobre l'aeroport del Prat, la premsa parlava d'una manifestació sense pancartes i amb power point. Bé, doncs aquest programa ha de ser superat, diu avui Artur Serra, adjunt a la direcció de la Fundació I2Cat, en una entrevista a La Vanguardia amb motiu del Saló Estudia, la mostra sobre masters que aquests dies hi ha a Barcelona. Superat, s'entén, com a transmissor de coneixement en l'àmbit universitari. Serra proposa l'aprofitament de les novetats tecnològiques amb àmplia difussió (posa d'exemple Vilaweb TV) per anar substituint les planes estàtiques i anar utilitzant les enormes possibilitats d'interrelació teconològica i umana que suposa la xarxa.
:
Lligant amb això, és obvi que blocs com el que esteu llegint segurament hauran de prendre aquesta mutació, també, amb la interacció de les formes múltiples (vídeos, converses, directes...) i la possibilitat de més relació, més col·lectius. En fi, ja veurem. Foto: Sílvia Colomé.
:

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord
http://www.youtube.com/watch?v=Y53trI1-ihw

Ramon Bassas ha dit...

- Codi
Veus que bé!

Anònim ha dit...

BATUM, BATUM, BATUM, BATUM,
http://www.youtube.com/watch?v=f3rxtH2jc3s
Batucada per en BASSAS, que li agrada molt, sobretot tú que els aprofitas per l'obertures d'"obres sociates" culturals.
Vá, i prens NOTA i els contractes a aquets "batucaires" mataronins, i tens recordaras??? d'els sr. Ramón Envases Seguros??????.

Ramon Bassas ha dit...

Batum
La veritat és que no sé de què parles, però vaja, tampoc no em molesten les batucades. Gràcies per escriure. Però per ser justos i poder fer bromes amb els cognoms, potser que ens diguis els teus, no?