dimecres, d’octubre 03, 2007

La bellesa del bus

:
La bellesa de bus
:
Ja fa anys que una de les aportacions més originals al foment del transport públic la fa la Federació d'Associacions de Veïns de Mataró amb l'edició d'un concurs de fotografia al voltant del servei del transport púlic urbá de la ciutat, el Mataró Bus. Avui he assistit al lliurament dels premis.
:
Mataró té bons fotògrafs, això ho he pogut comprovar, per exemple al Flikr o a les mostres que diverses associacions de fotògrafs afeccionats han hanat desenvolupant. I també té amants del Bus, un servei que va creixent en nombre d'usuaris de forma constant i que, en els propers mesos, pot donar encara un pas endavant amb el nou contracte que inclourà millores d'acord amb el plec que prepararem.
:
Penso que fan bé els de les associacions de veïns. La millor manera de defensar els serveis públics consisteix en presitigiar-los, en tenir-ne cura, en defensar el seu ús, el seu encaix urbà i, com veiem en les fotos, la seva bellesa, per què no?
:
Sóc usuari del servei, i dels que s'emprenyen força quan alguna cosa no funciona. Però és, seguament, la millor manera per circular que tenim si fem una simbiosi entre la comoditat i la responsabilitat. Em permet, a més, llegir, parlar, mirar per la finestra. Crec que és això el que han captat aquests fotògrafs i la Federació que ha acolit els seus treballs. Felicitats.
:
Fotos: “Finestres” de Jordi Bertran; Manel Parera amb “Línia 3, finalitza a...” i “Per tots els públics”, de Sergi Bernal.
:
Publica un comentari a l'entrada