dimarts, d’octubre 09, 2007

Pressupost i bloc | És possible

Pressupost i bloc
:
A Mataró tenim pressupost municipal i Programa d'Actuació pel 2008. La regidora Montse López el va presentar amb l'Alcalde i els socis. Ja tindrem temps de parlar-ne, però és un gran pressupost. Segueix el ritme d'increment de la inversió pública; prioritza la seguretat de l'espai públic, l'educació i les polítiques socials, etc... I l'obre als ciutadans perquè hi diguin la seva. Bé pels canals formals, entre ells l'Audiència Pública del dia 17 (ignoro si hi ha cap ajuntament que millori la de Mataró, malgrat que sempre ens queixem), o bé per nous canals com el bloc que el regidor Carlos Fernàndez ha obert als efectes... cosa que tampoc crec que passi enlloc més. En parla en Saül Gordillo: enlloc com a Mataró això de fer la participació amb bloc.
:
És possible
:
Després de temps de donar-hi voltes i abans de donar-ne algunes més, amb l'anàlisi de les alternatives i oberts a totes les propostes, amb la idea que tot problema és una oportunitat de millora, movent fitxa amb el convenciment que si tu no comences els altres tampoc ho faran, amb la feina i l'enginy d'uns quants professionals, amb la hipòtesi abans de la tesi de síntesi, amb els pàmpols oberts i una mica d'ingenuïtat, amb algunes reaccions molt atinades, amb l'honestedat de presentar estudis raonables i la voluntat que no se'ns caiguin els anells pas... avui hem presentat els estudis que el Ple va encarregar a l'empresa municipal Pumsa sobre el possible trasllat de la nau Fàbregas i de Caralt, a Mataró.
:
I diuen que sí, que és possible una nova ubicació, diu com caldria fer-ho tècnicament i patrimonial en una operació qe no costaria ni un duro als ciutadans de Mataró. Ara és l'hora de parlar-ne i de trobar la millor opció per la ciutat. Estic convençut que ho farem.
:
Publica un comentari a l'entrada