dimecres, de juliol 16, 2008

El brot

Ahir a la tarda es rebia la notícia i immediatament es posava en marxa un dispositiu de coordinació Generalitat-Ajuntament, atenció i intervenció per atendre el brot de legionel·losi que afecta Mataró, després que s'hagin detectat uns set afectats. Avui nou bo que ja n'hi ha un d'alta. No és la primera vegada que ens passa (partim d'una experiència fa uns anys -2002- de la que en vam aprendre molt... vegeu com ho explicava Manuel Mas) i en una societat com la nostra, plena de focus potencials, especialment a l'estiu, plana com una espasa de Damocles. Em consta que tots els protocols són activats, que s'està treballant força i que s'està informant amb diligència. Caldrà treballar amb cura, perquè no es descarta l'aparició de nous afectats, atenent al període d'incubació (10 dies) i a l'experiència citada. En qualsevol cas, l'Ajuntament de Mataró ha habilitat una unitat d'informació als ciutadans a les instal·lacions del Servei de Salut Pública de l'Ajuntament, a la plaça de Catalunya número 20, i un telèfon gratuït disponible les 24 hores (número de telèfon: 900 859 009).
:
Fotos: L'Alcalde Baron, La sra. Arboix, del dep. de Salut i la regidoraEsteban durant la roda de premsa d'avui. Instal·lacions del Servei de Salut Pública de l’Ajuntament, a la plaça de Catalunya número 20. Autor: Romuald Gallofré.
:

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mataró, terra de legionel·losi i d'en Cernuda. Visca Cernuda!

Anònim ha dit...

Visca Cernuda! gran poeta. No sabia que fos de Mataró, proposo dedicar-li un carrer.

Anònim ha dit...

Hola perdona pero nose que tiene que ver la Salmonela con este otro tema de sr Sernuda que lastima que nos guste tanto liar alas personaco tana cosa diferentes
un saludo Encarna