dijous, de juliol 31, 2008

Molas teixint | No tanquem | Engrunes de Santes

Molas teixint
:
Us recomano aquesta entrevista d'avui a Isidre Molas, de Joan Tapia i publicada a El Periódico. Vegeu com acaba, tot parlant d'Itàlia:
:
--¿El vell PCI pesa massa?-

-Llevat dels països bipartidistes, els partits han de saber teixir aliances, traspassar les seves fronteres. Si no crees complicitats, malament.-

-¿Pensa en Catalunya i el CDC?-

-No. A Alemanya, l'SPD va saber pactar amb els liberals i amb els verds. Un partit gran necessita dues coses: posicions clares i amics, gent diferent amb la qual es pugui treballar.-

-Això té els seus costos.-

-És complex, però la política és sumar i establir diàleg. No sempre n'hi ha prou de tocar el xiulet.
:
Foto: Elisenda Pons
:
No tanquem
:
:
Demà iniciaré una sèrie de posts que seran -com l'any passat- algunes propostes de coses a fer durant l'agost. Seran senzilletes, algú dirà fins i tot que avorrides, però un és com és, no m'agraden les estridències ni les coses massa extraordinàries. Més aviat m'agrada veure com poden ser d'úniques i especials les coses ordinàries. Tampoc tinc el temps suficient per recomanar llibres, veig la llista dels que he llegit enguany i no la trobo massa adequada per l'estiu; alhora, els comentaris de llibres em consumeixen molt de temps que no he tingut... O sigui que farem el que podrem. Això fa que s'incrementi la fama de stajanovista d'aquest bloc encara que amb el truc de manipular el calendari de publicació dels posts, us ben enganyaré. En fi, feliç agost a tothom, bones vacances qui en faci i ens veurem aquí cada nit els que vulgueu. Ens ensenyarem les vergonyes.
:
Engrunes de Santes
:
:

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Em quedo amb la frase de No tanquem: " Més aviat m'agrada veure com poden ser úniques i especials les coses ordinàries." Genial!!!
Feliç agost, Ramon; sempre ens quedarà París...
Segur que algun dia (no sé nit) et llegiré.

Ramon Bassas ha dit...

- Glòria
Sabia que t'agradaria. de tota manera, París és extraordinari. Q tingueu bon viatge.