dimarts, de setembre 28, 2004

2005 | Safont | Riscos

Ahir i avui han estat dies també de molta feina. Potser crec que cal destacar, d'ahir, ua nova sessió plenària del Govern municipal en la que vam enllestir els darrers tocs del document que avui serà presentat en Audiència Pública i que emmarca les línies fonamentals del que serà el Pressupost i Programa d'Actuació Municipal pel 2005, a partir de les quals volem rebre tots els suggeriments possibles. És l'any en què aquest procés es presenta més obert i participatiu i, efectivament, estem molt esperançats de poder parlar-ne a l'abast amb els ciutadans aquest propers mesos.
:
No vull caure en l'endogàmia, però em plau de comentar que he rebut alguns comentaris a aquest weblog, algun anònim i els altres coneguts. En qualsevol cas, per dir que els ho agraeixo. Un d'ells és de l'amic Joan Safont, que s'apunta a l'epidèmia dels bloggers mataronins. Benvingut.
:
Avui al migdia he estat força estona amb els delegats de prevenció de l'Ajuntament i amb la Junta de Personal, hem anat a la nova seu de l'Àrea de Via Pública, per comprovar in situ les mesures de seguretat per les quals s'havien inquietat. Ha estat un diàleg franc i espero que fructífer. Enmig, algunes reflexions en veu alta sobre els riscos actuals en el món de la seguretat que fe trobat molt interessants. Un dels membres de la Junta deia, amb raó: "és que després de l'11-S tots ho veiem d'una altra manera". Una de les conseqüències més nefastes del terrorisme és, i en això ens guanya, que et canvia la percepció de la realitat, que marca l'agenda de les pors i les angoixes. Aquí i als Estats Units.
:
BIBLIOGRAFIA