dimecres, de setembre 22, 2004

Força feina

Deia ahir que aquests dies eren intensos. Dilluns, dia de funerals, vaig tenir temps encara de fer les reunions corresponents de Junta de Govern Local i de Govern, que es reuní plenàriament també a la tarda. Total: unes 7 hores i mitja només de reunions. De tota manera, vam enllestir moltes coses, algunes d'elles força importants, que aviat veuran la llum. D'altres, ens les hem de repensar una mica. A la premsa surten canvis, en forma de "dolors de part" que, òbviament, si no es materialitzen poden semblar el que no són. Em refereixo al replantejament firal -fires joves incloses- o del Dia sense Cotxes. La primera acció valenta és determinar que tot això havia de canviar. La segona serà determinar accions més clares, més eficaces, per a la promoció de la ciutat i els seus valors. I tot va per bon camí.
:
Avui també hem tingut reunió d'Àrea, tot preparant la Comissió Informativa de Via Pública de la setmana que ve i enllestint també altres temes que teníem pendents. He pogut treure el nas en un parell de reunions més, tècniques, només per saludar els que ens visitaven i intercanviar algunes impressions. Els temes: la millora d'algunes ordenances i la millora d'alguns aspectes tecnològics relacionats amb la Policia.
:
Enmig, hi ha la polèmica sobre la seguretat de l'Edifici de Via Pública, on en els propers mesos traslladarem les dependències de l'Àrea. És una polèmica que, com bé ha dit la meva companya Pilar Gonzàlez, no té fonament: anirem a un edifici dels més segurs que es pugui concebre. El que més "canta" és la utilització oportunista del PP en aquest assumpte, com els ha recordat l'editorial de capgros.com. De nou, creen alarma social en torn la seguretat i, després, en fan un ús partidista (sort que són conservadors). A banda de ser uns irresponsables, han de fer tot el possible per amagar que, si els haguéssim fet cas, la Policia encara seria a les cutres instal·lacions de Can Xammar, una zona que no tindria ni els aparcaments, ni la plaça, ni la dignitat que ara té (amb el vot en contra del PP, aquí sí que van anar de conservadors, de conservar el pitjor...).