dilluns, de setembre 13, 2004

Ritme, ritme, ritme

Avui a la tarda, de nou, hem tingut reunió del Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Mataró. També hem estat des de les 5 a les 8'30 de la tarda. L'ordre del dia, atapeït, ha fet un repàs als temes municipals més rellevants que tenim sobre la taula. Déu n'hi do. El nivell de la discussió, i l'abast, és prou elevat. I tenim tots una sensació de ritme, d'avanç, de progrés efectiu dels acords que va prenent el Grup.
A banda, el ritme municipal diria que està contagiat del ritme. Avui s'ha donat a conèixer que la Generalitat ha posat el turbo i ja s'ha compromès en ferm en realitzar les obres de connexió de la sortida de Mataró Nord de la C-32 amb la ciutat, una vella batalla. El propi Alcalde, ja abans de ser-ho, i l'anterior, Manuel Mas, hi han batallat a fons. També l'Arcadi Vilert. Però el desencadenant ha estat, sens dubte, el canvi al Govern de la Generalitat. Així, i gràcies als treballs de formigueta de la diputada Consol Prados, s'ha anat treballant fins a assolir una solució al desgavell en què ens deixà l'anterior Govern en els accessos a la ciutat.
Demà també veurem més coses esperades: s'obrirà oficialment al trànsit la nova rotonda que enllaça Rocafonda amb la carretera de Mata, una obra clau en la millora substancial d'aquell entorn; i l'Alcalde i el conseller Milà signaran un conveni per a la construcció de 95 habitatges socials a la ciutat, la primera promoció d'aquestes característiques en els darrers 24 anys! (Perquè després CiU digui que hi troba pegues i que, és clar, com que seran per persones sense massa recursos por haver-hi problemes, quina barra!).
Més malalts de blog. L'amic Xavier Cugat em fa "culpable" d'iniciar el seu propi weblog, pel qual desitjo molta sort.

2 comentaris:

Xavier Cugat ha dit...

Ramon,

M'imagino que vas molt liat, pero...
Ens estàs abandonant. Portes més d'un dia sense escriure res... :((

Xavier Cugat ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.