dimecres, de desembre 14, 2005

Avui va de blocaires i JSC

Més blocs socialistes
:
Clicant aquí podreu anar al recull de blocs de militants del PSC. Allà, veureu com ja tenen actiu el seu bloc diputats com Higini Clotas, Pilar Díaz, Àlex Masllorens, Joan Galceran, Bernardo Fernández, David Pérez (amb un format molt original), Joan Sabaté (també alcalde de Tortosa), Joaquim Paladella (també alcalde de Batea) Esteve Pujol, Teresa Carrera, Ramon Espasa, Marta Camps, Núria Segú, Mohammed Chaib, Teresa Estruch, Quim Llena, Tere Serra, Jordi Terrades, Joan Roma, Maite Josa, Flora Vilalta, la regidora barcelonina Montserrat Ballarín, el regidor de Sant Sadurní Joan López, i molts altres companys i companyes que podeu trobar-hi, alguns dels quals encara amb el bloc en estat embrionari. A més dels que ja us he ana indicant, alguns dels quals teniu a la columna d'enllaços (ara no crec que posi tots els que he dit, seria llarguíssim). És una veritable aposta personal de cadascú d'ells per comunicar-se, per explicar-se i per dialogar. Molt bé!
:
Dinar de blocaires
:
Com l'any passat, se celebra un dinar de blocaires mataronins, que som una bona trepa. També acceptem estrangers. Serà el proper dijous dia 22 de desembre al migdia. Més informació i inscripcions, aquí. No cal que ens coneguem prèviament (i si, coneixent-me, et caic fatal, seu lluny, si vols, però vine), la idea és comprovar que som de carn i ossos. Au, anima't.
:
No a tot arreu
:
No podem ser a tot arreu on voldríem i de tant en tant hem de triar. Per sort, entre coses bones i desitjables, en aquest cas. En fi, que no vaig poder anar a un elogiat sopar d'aniversari d'en Cesc Amat i tampoc anar (a veure, no a jugar) al partit solidari que van muntar els de la JSC i que va comptar amb la participació dels joves d'ICV (en fi, mireu com en Miguel entra i marca). (Foto: Albert Clavell)
:
Neumanies X
:
Lo últmo que se pierde no es la esperanza: es la ironía
:
Llegar a viejo es la desgracia más afortunada
:
La juventud no es nsutante sólo por la actitud de quienes la poseen, sino por la melancolía de quienes la contemplan
:
Quien vive solo es siempre el pequeño de la casa
:
Nos hacemos mayores cuando nos damos cuenta de lo fácil que resulta que las cosas salgan mal.
:
No confundir la moral con quienes la defienden
Andrés Neuman, El equilibrista, Ed. El Acantilado, Barcelona, 2005, pp. 25-29.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Què t'en sembla això Ramon?
http://racocatala.com/articles/9495

Joaquim ha dit...

Aquest llibre sobre el que fas anotacions darrerament em sembla boníssim.
Penso comprar-lo. Gràcies. No el coneixia.

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
Com que aquest text diu que em demanaran explicacions, i per cortesia, quan me les demanin oficialment ja respondré què em sembla.

- Joaquim,
Sí, és molt interessant, i això que només poso una selecció...