dilluns, de desembre 19, 2005

Premsa | Més seguretat

Dinar amb la premsa
:
Hem estat aquest migdia, en Santi (a la foto) i jo, acompanyats de l'Ivan, al dinar de Nadal del PSC del Maresme amb els mitjans de comunicació, una trobada informal que permet dialogar distesament sobre la siuació política local. En Santi ha fet un bon repàs a les conseqüències positives per a la comarca que ha tingut el canvi de color polític a Catalunya i Espanya, especialment motivades per la dedicació dels nostres diputats. Ell també ha parlat de la preparació de l'operatiu per a les Eleccions Municipals de 2007 a la comarca. Jo he fet un breu repàs a l'etapa que hem viscut aquest 2005 i, inevitablement (com que jo l'he citat com a molt positiva), m'han preguntat sobre la relació amb els nostres socis. Com he dit, és una mot bona relaáció, segurament immillorable, reforçada i no pas tocada pels fets ocorreguts a la direcció de l'Impem a la passada primavera. El cert és que anem com una moto, dijous aprovarem definitvament el Pressupost i la ciutat viu un nivell d'inversió i de concreció de projectes com mai. Crec que val la pena d'estar-ne content. He repetit el que penso: que ens no expliquem prou bé i aquest és l'origen de força malentesos que, de fet, acaben tots amb entesa i diàleg. Finalment, he enumerat de nou les prioritats del PSC pe 2006: millora de l'accés a l'habitatge, millora del civisme, millora de l'ocupació i la integració dels immigrants en els drets i els deures. A veure.
:
Al vespre, hem reunit el Consell Municipal Socialista, el grup de companys i companyes que ens representen als organismes municipals. Allà hem pogut fer un repàs a les inversions prioritàries en marxa.
:
Policia: bona feina
:
Aquests dies els mitjans de comunicació publiquen algunes informacions interessants, com el manteniment dels nivells de seguretat d'enguany, acompanyats de l'increment de les detencions, que vam poder veure a l'anterior Junta de Seguretat. També avui s'ha conegut la detenció de dues persones implicades en un local on pressumptament s'exerceix la prostitució, activitat que, com sabeu, no té marc legal de regulació però que, per algunes deficiències observades, en aquest cas ha pogut ser clausurada. Cada dia tinc casos semblants damunt la taula, fruit de moltes hores de feina, al darrere, d'algun toc de sort, a vegades, però de molta dedicació de professionals de la Policia Local i dels altres cossos de seguretat amb què treballen. Crec que els resultats parlen per sí sols.