dissabte, de setembre 02, 2006

Candidats | Rebecca Blood

Candidats del Maresme
:
nom Consol Prados
:

Aquest matí, al Consell de Federació del PSC del Maresme, hem elegit la mataronina Consol Prados, l'arenyenc Santi Fontbona, la torderenca Conxita Rodríguez i la llavarerenca Carmen Bastida, a banda d'altres noms que no són de la comarca, perquè la Comissió de Llistes del PSC elabori una proposta per al proper Consell Nacional del Partit. Així, de sota cap a munt (vam començar aquest procés amb les assemblees als municipis) és com elegirem els nostres candidats a diputats al Parlament de Catalunya, l'equip que porarà Montilla a la Presidència de la Generalitat. No hi ha massa partits que ho facin així, per desgràcia.
:
La nostra aposta és, crec, molt clara: aporta experiència i renovació, pluralitat i solvència. No tan sols representa el conjunt dels socialistes sinó que, em sembla, també ho fa de la gent a la que volem representar: el conjut de ciutadans i ciutadanes que volen veure's representats (i ser actors) de la institució que té competències en temes d'alta sensibilitat i importància. Temes que, com vam veure ahir, ha tingut una embranzida sense precedents amb el Govern d'esquerres i que han de desenvolupar.se amb plenitud a partir de les noves eines que ens permet el nou Estatut. És d'això, del que es tracta: de l'educació, de la salut, de la immigració, de la feina. Del que preocupa els ciutadans, caram. En fi, veurem.
:
Rebecca Blood a Barcelona
:
nom
:
Ja fa temps que tinc enllaçats els 10 consells de la blocaire Rebecca Blood, pioners i referent d'aquest mitjà que molts utilitzem. Bé, doncs ha vingut a Barcelona i La Vanguardia li ha fet una entrevista molt recomanable pels que sou blocaires. Encara que l'escala és abismal (un bon blogger en anglès, i als EUA, pot ser de miles de lectures diàries), les seves recomanacions (sobre la dedicació, el temps, els temes, la renovació, etc...) són realment útils.
:
Publica un comentari a l'entrada