dissabte, de setembre 02, 2006

Candidats | Rebecca Blood

Candidats del Maresme
:
nom Consol Prados
:

Aquest matí, al Consell de Federació del PSC del Maresme, hem elegit la mataronina Consol Prados, l'arenyenc Santi Fontbona, la torderenca Conxita Rodríguez i la llavarerenca Carmen Bastida, a banda d'altres noms que no són de la comarca, perquè la Comissió de Llistes del PSC elabori una proposta per al proper Consell Nacional del Partit. Així, de sota cap a munt (vam començar aquest procés amb les assemblees als municipis) és com elegirem els nostres candidats a diputats al Parlament de Catalunya, l'equip que porarà Montilla a la Presidència de la Generalitat. No hi ha massa partits que ho facin així, per desgràcia.
:
La nostra aposta és, crec, molt clara: aporta experiència i renovació, pluralitat i solvència. No tan sols representa el conjunt dels socialistes sinó que, em sembla, també ho fa de la gent a la que volem representar: el conjut de ciutadans i ciutadanes que volen veure's representats (i ser actors) de la institució que té competències en temes d'alta sensibilitat i importància. Temes que, com vam veure ahir, ha tingut una embranzida sense precedents amb el Govern d'esquerres i que han de desenvolupar.se amb plenitud a partir de les noves eines que ens permet el nou Estatut. És d'això, del que es tracta: de l'educació, de la salut, de la immigració, de la feina. Del que preocupa els ciutadans, caram. En fi, veurem.
:
Rebecca Blood a Barcelona
:
nom
:
Ja fa temps que tinc enllaçats els 10 consells de la blocaire Rebecca Blood, pioners i referent d'aquest mitjà que molts utilitzem. Bé, doncs ha vingut a Barcelona i La Vanguardia li ha fet una entrevista molt recomanable pels que sou blocaires. Encara que l'escala és abismal (un bon blogger en anglès, i als EUA, pot ser de miles de lectures diàries), les seves recomanacions (sobre la dedicació, el temps, els temes, la renovació, etc...) són realment útils.
:

5 comentaris:

Pedro ha dit...

No parlo per mi, però a Catalunya hi ha bastants blogs amb milers de visites.

Anònim ha dit...

De la petició de baixa com a militant d' alguna personalitat significativa del pais , algun comentari ?
O és anecdòtic i tot va sobre rodes ?
No ho dic pas per posar el dit a la llagueta ( si n´hi ha ,...que sembla que alguna cosa hi ha ! ) però és que aquells que ens interessa la política però no som polítics, ni militants , sembla que hem d'anar llegint entre línies, si no volem que ens tractin com "xaiets" per portar-nos a votar.

Ramon Bassas ha dit...

- Pedro,
Sí, tens raó; però ja saps que si tens un bloc en anglès, el "mercat" és més gran. Bo i així, la blogsfera catalana, déu-n'hi do!

- Anònim,
Només sé el que publiquen els diaris i, en tot cas, sempre he respectat les decissions dels que entren o surten del PSC "pel seu propi peu"

Rafa ha dit...

I entre la catalana, una de las més important és la blogosfera Mataronina! que també, déu-n'hi do!
Salutacions

Ramon Bassas ha dit...

Rafa,
Espero q tu hi contribueixis amb força èxit!