divendres, de setembre 29, 2006

CiberMontilla | Del Pozo | Microidees | Punt de vista

Ciber-Montilla al Maresme
:
Els socialistes del Maresme hem obert un bloc amb el lema, fets, no paraules, dedicat a la campanya per fer Montilla el nou President de la Generalitat. No podia ser que de la comarca més blocaire de Catalunya i del PSC no sortís alguna moguda cibernètica. serà una bona maera d'animar la xarxa. Felicitats als que n'han tingut la iniciativa!
:
Del Pozo a Mataró
:
nom Foto: Q. Melero
:
Avui, el conseller d'Educació i Universitats ha visitat Mataró, amb una reunió de treball a l'Ajuntament i una visita a les instal·lacions escolars de Mataró. Després, l'hem acompanyat amb l'Alcalde Baron a un acte amb membres dels sectors educatius a la biblioteca del CEIP Cirera, on hem parlat de les fites assolides en aquest nou mandat (doblar el creixement anual de la despesa en educació, Pacte Nacional, noves escoles, escoles bressol, educació especial...) i hem demanat, de cara el proper dia 1 de novembre, un suport explícit a prosseguir amb les polítiques de progrés, lluny de l'encallament i del retrocés que van suposar els darrers anys dels governs de CiU, aquells que tenien de conseller en cap el sr. Artur Mas.
:
Microidees
:
Fa pocs dies vaig dir que el flamant candidat de CiU a Mataró no havia publicat ni una sola proposta en les generoses portada i planes d'un gratuït setmanal. Bé. La primera de totes és sensacional i, si no anem en compte, ens l'acabarem creient. Diu que és culpa de Mataró que un centre de Microsoft s'hagi instal·lat a Manresa (amb aportacions decissives, per cert, d'institucions no públiques). Si n'ingoréssim les dimensions (tothom pensa en Silicon Valley), seria difícil trobar parió. Però és que pel que sembla, una inversió de 3 milions d'euros i una dotzena de treballadors és, de fet, molt menys que la que faran altres empreses que ja han competit pels nosu sectors de desenvolupament industrial de la ciutat i que aporten un valor afegit en tecnologia que no és gens menyspreable.
:
De fet, ben aviat veurem més notícies, encara. La creació de l'empresa TIC-Salut a Mataró n'és només una. No, no són nervis davant el nou candidat, més aviat tot el contrari. És només que quan un baixa a l'arena de la política (cosa que és ben honorable) cal anar, si pot ser, una mica més armat d'idees i propostes. I, especialment, no enredar el personal a la primera de canvi. No és així com ens comprometrem en sèrio pels projectes de la ciutat i en els seus valors. No són nervis, dic, és no deixar passar el gat per llebre.
:
Bé. Algú en coneix cap proposta més?
:
Cassanyades - VI
:
"És més difícil tenir idees pròpies que repetir les dels altres. Elaborar opinions personals requereix temps. Acceptant o refusant cada part del text, podem construir un punt de vista personal. Llegir críticament és també reaccionar davant els discursos dels altres".
:
Daniel Cassany, Rere les línies, Ed. Empúries, Barcelona, 2006, p. 126.
:
Publica un comentari a l'entrada