dissabte, de setembre 30, 2006

Ciberconferència | Un ball

Conferència Nacional
:
Sí, aquest que hi ha al davant (o sota) l'Oriol Vaquer sóc jo, aquest matí, a la Conferència Nacional del PSC, al punt d'internet on els blocaires socialistes anem acudint a actualitzar les nostres planes, una molt bona idea per explotar al màxim les possibilitats de relació entre un acte presencial i la seva reperscussió virtual. La foto me l'ha fet l'Alcalde, tot un honor.
:
La trobada serveix per parlar a fons i, al final, aprovar el programa de Montilla i del PSC de cara a les properes eleccions. Un munt de persones, militants i amoics, hi han participat, ja, aportant les seves idees en forma d'esmenes o de reflexions que just avui són tractades en comissió. L'Isidre Molas, al començament, hi ha dit molt bé. Aquest és un acte molt important pel PSC, que fa el programa que el conertirà, de nou, a ser la primera força de l'esquerra catalana i del conjunt de forces polítiques de Catalunya, el partit que, des de fa 8 eleccions seguides (com ha recordat Ernest Maragall) és la primera força del país. A ell i la seva gent ens devem. I l'impuls al progrés, després d'haver endreçat la casa, el carrega amb força el Programa que demà aprovarem.
:
Cassanyades - VII
:
"Llegir i escriure són una parella de ball. I el bal és una manera d'aconseguir coses. No té sentit llegir o escriure si no serveix per res. Pensar en el que podem escriure després de llegir ens ajuda a llegir".
:
Daniel Cassany, Rere les línies, Ed. Empúries, Barcelona, 2006, p. 127.
:
Publica un comentari a l'entrada