dissabte, de setembre 30, 2006

Ciberconferència | Un ball

Conferència Nacional
:
Sí, aquest que hi ha al davant (o sota) l'Oriol Vaquer sóc jo, aquest matí, a la Conferència Nacional del PSC, al punt d'internet on els blocaires socialistes anem acudint a actualitzar les nostres planes, una molt bona idea per explotar al màxim les possibilitats de relació entre un acte presencial i la seva reperscussió virtual. La foto me l'ha fet l'Alcalde, tot un honor.
:
La trobada serveix per parlar a fons i, al final, aprovar el programa de Montilla i del PSC de cara a les properes eleccions. Un munt de persones, militants i amoics, hi han participat, ja, aportant les seves idees en forma d'esmenes o de reflexions que just avui són tractades en comissió. L'Isidre Molas, al començament, hi ha dit molt bé. Aquest és un acte molt important pel PSC, que fa el programa que el conertirà, de nou, a ser la primera força de l'esquerra catalana i del conjunt de forces polítiques de Catalunya, el partit que, des de fa 8 eleccions seguides (com ha recordat Ernest Maragall) és la primera força del país. A ell i la seva gent ens devem. I l'impuls al progrés, després d'haver endreçat la casa, el carrega amb força el Programa que demà aprovarem.
:
Cassanyades - VII
:
"Llegir i escriure són una parella de ball. I el bal és una manera d'aconseguir coses. No té sentit llegir o escriure si no serveix per res. Pensar en el que podem escriure després de llegir ens ajuda a llegir".
:
Daniel Cassany, Rere les línies, Ed. Empúries, Barcelona, 2006, p. 127.
:

4 comentaris:

Anònim ha dit...

MOSSOS, amb aquets, NO els feù ACTAS??? - 01/10/2006 18:16:03Anèu, avuì diumenge, a les botigues dels moros de Mataró, Rocafonda i Cerdanyola, i els i fèu el "porta a porta", li demanèu que os vot-tim, a cambi, i com agraiment els i'esteu deixant OBRÌ I VENDRE TOTES LES FESTES????????? I els d'aqui (inclos els xinesos) respectem i TAMQUEM, ja que existeix la normativa de la Generalitat DELS HORARIS COMERCIALS, que ELS NO RESPECTAN amb l'ajuda de la vostra aprovaciò gobernamental socialista (BARON-BASSAS, etc., etc..) ¿¿a que no tenìus collons de ferlos TANQUAR¡¡¡¡¡ O tots moros, o tots cristians¡¡¡¡¡¡¡¡ Politics, sòu una colla de falsüs, ipòcrites i mentiders¡¡¡¡


un altre anònim. - 01/10/2006 18:38:14Per el Anònim (28/09/2006) ¿¿¿aquesta fragant actuaciò, per ferli als moros,........quin veì s'atreveix a denunciar, tú, jo, l'Baron, l'Bassas, quìììì???? quì te cullonss de ferlo¡¡¡ ES CLAR, ES MÈS FÀCIL ACTUAR AMB ELS D'AQUÌ, QUE FAN SPORT,........... en cambi els moros, crean divises-calès per l'marroc. NOMES PER QUE HO SAPIGUES, T'ENTERES??? QUIM PAISSSSS.

http://www.capgros.com/noticies/detall.asp?id_noticia_portal=10882

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim

La Policia Local i la inspecció de Llicències han fet ja algunes actuacions al respecte, i han aixecat actes de locals oberts al marge del que estableix la legislació sobre horaris.
Si tens informació sobre algun local obert (el regenti qui el regenti) fora de l'horari comercial, fes-m'ho saber i faré aixecar una acta. Si no vols fer servir internet, escriu-me al meu e-mail personal. Et garanteixo confidencialitat.

Anònim ha dit...

Tens tota la policía al-la teva ordre i disposisiò, i no fas res de res, estem cansats de veure aquesta ssituaciò tots els veins i comerciants (cumplidors de les nostres lleis), volta un diumenge com avuì per tots els barris de Mataró, i vé que t'asseguro que et serà mes fàcil contar els que restan tancar que els oberts, per que i som tots oberts.
Ara vols que et diggui, quim comerç inclumpleix???
Si esplau, NO SIGUEM HIPÒCRITES¡¡

Ramon Bassas ha dit...

Anònim,
La llei permet obrir a moltes botigues en festius, especialment al matí. Per això necessito més informació. Fes la prova, digues qui obre i veuràs què faig. Per cert, què cony guanyaria fent això q dius q faig? Sincerament, no ho entenc.