dimecres, de setembre 20, 2006

Pepe Blanco i Jordi Sevilla | Encreuats | Mas i el rus

Pepe Blanco i Jordi Sevilla, nous blocaires
:
Fa uns dies que he enllaçat el bloc de Pepe Blanco, secretari d'organització del PSOE, que s'apunta al club blocaire, per la porta grossa (centenars de comentaris, tantes visites ell en un dia com jo en el millors dels mesos...), però amb l'atreviment que cal tenir, avui, per fer política. Les ganes d'expicar-se i que et repliquin. I la immediatesa, que no és sempre bona consellera i que t'obliga a gestionar-ho amb prudència. Felicitats i benvingut sigui aquest gallec murri que, d'això, també se'n sortirà.
:
I el primer ministre espanyol en disposar de bloc és el titular d'Administracions Públiques, el valencià Jordi Sevilla, que ja compta amb unes primeres entrades i que, com l'anterior, s'apunta al fenomen aportant les seves refelxions, més enllà de l'encasellament al que els personatges públics són enviats sense cap mena de pietat. O per matisar el que li enganxen els micròfins (i que aviat serà desmentit pels ciutadans de Catalunya).
:
Tres frases dels encreuats
:
Em tranquilitza saber que Leibnitz ja deia que forma part del gran ordre que hi hagi un petit desordre. Però m'empipa de nou que "Dios da pañuelo a quien no tiene narices" (El País, 19 de setembre de 2006, p. 53). I, finalment, em consolo pensant, com Góngora, "a la que me quiere quiero y a la que me olvida olvido" (El País, 20 de setembre de 2006, p. 62).
:
Mas vol baixar els impostos a Tetruashvili
:
Foto: Las Provincias.
:
Jo em pensava que la proposta-estrella del candidat Artur Mas (n'hi ha que neixen estrellats) serviria per baixar els impostos als immigrants que parlen àrab (va insitir que no era l'anglès, que tots els que presentessin una acreditació en qualsevol idioma estranger tindria una rebaixa a l'IRPF). O sigui, que tots els que no van poder accedir als estudis d'idiomes haurien de pagar més impostos, a sobre, reduint la seva disponibilitat de renda per gastar-se, si volen, en una escola d'idiomes. Em seguiu?
:
Bé, no era l'àrab. O no tan sols. Era el rus. Les connexions i negocis de la seva mà dreta, l'extrotskista Fernàndez Teixidó, amb un dels pressumptes capos de la màfia russa implicat en trames esfereïdores, potser anava per aquí. No penseu malament. Ja sabeu que el diputat i exconseller Teixidó passa per ser un expert en fiscalitat (en com estalviar-la, vull dir) per a la qual cosa sempre troba temps, es veu, i uns emoluments generosíssims. Torna la CiU dels negocis?
::

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai Bassas Bassas, que avui sí que fas el ridícul gruixut.
El subdelegat del teu estimat govern senyor Planells també ha estat implicat en el cas i tu no dius ni mu? Quin és el sector negocis que torna?

Ramon Bassas ha dit...

- Anònim,
Sí, he vist que hi ha alguna cosa de quan la delegada era del PP. Però vaja, mira't-ho bé, crec que no té res a veure...

Anònim ha dit...

Ah d'acors, si només és alguna cosa d'acord. Si vols també passem de puntetes sobre el fet que l'hagueu nomenat sotsdelegat del govern al senyor Planells.

Ramon Bassas ha dit...

Bé, mira't si es comparable.

Ramon Bassas ha dit...

- Enrique,
Gràcies, però no ho crec pas. No és per tornar-te els elogis, però la teva tasca de difussió és ingent i realment la causa que els socialistes haguem compartit aquesta nova forma de comunicació. O, en fi, tots una mica. Sort i salutacions!