dimecres, de setembre 13, 2006

Ridícul vs. important

nom
:
En fi, no sé si serà ridícul avui ser independentista o no ser-ho, però el que deu ser ridícul és entestar-se en un tema tan absolutament ridícul. El fet és que em preocupa saber si el Govern de la Generalitat serà dels que planifiquen les escoles a fer, encara que sigui a corre cuita i sense cap feina feta, o serà dels que no ho planifiquen. M'agradaria saber si serà dels que impulsen la Llei de Barris o la Llei de Serveis Socials o dels que no ho van fer. També seria bo conèixer si mantindran l'avançament del desplegament dels Mossos a les comarques del Sud o tornaran al calendari antic, o si ens treuran la delegació de competències, al municipi de Mataró, en matèria de policia d'espectacle (el que ha permès ser més contundent) o faran com abans, que no ens la volien donar. O si manitindran el complement de pensions o no ho faran, d'acord amb els aliats que abans tenien a Madrid i al Palau de la Ciutadella (el PP). Ah, m'agradaria saber si faran algun habitatge protegit o no. Els d'abans van estar-se vint-i-tres anys sense fer-ne cap, a Mataró. Els d'ara en preveuen cent (a veure si vénen els d'abans i tornen als bons costums...)
:
Però no acaba aquí. També vull saber si executaran els plans que preveuen la constrtucció de centres sanitaris i assistencials o reprendran la, diguem-ne, planificació anterior. En fi, si a Mataró tindrem Llar Cabanellas i ampliació de l'hospital per Salut Mental, si tindrem el nou CAP de La Llàntia, etcètera. Posats a fer, a mi, el que realment m0agradaria, és que ens diguessin si creuen fermament en la construcció d'una línia orbital ferroviària que faci créixer la riquesa de les ciutats de la segona corona metroplitana sense necessitat de fer créixer el CO2 o si faran, com diu laprincipal força de l'oposició, tot el contrari. Bé, ara que hi som posats, desitjaria albirar si la política d'immigració del Govern de la Generalitat es farà amb els municipis (recursos, acompanyament, control...) o es farà com abans, és a dir, res. Anem endavant o tornem a abans?
:
Si voleu, podem continuar, la llista és llarga i, com veieu, els temes no són de la trascendència de la que¡, a vegades, parlen alguns dirigents polítics, especialment els que han de preservar l'equidistància a força de no mullar-se. Les solucions a aquests problemes, per cert (desenganyeu-vos) no té res a veure amb si som o no independents (que no és exactament el que es vota el dia 1, això Catalunya ja ho ha dit). Té a veure amb què proposa cadascú i, també, en l'aval del que ha fet fins ara. Sabeu que passa, és que ja tinc una edat i una família i m'he de començar a preocupar de coses importants...
:
Publica un comentari a l'entrada