diumenge, de setembre 24, 2006

Festa de la Rosa | Amb poques paraules

Festa de la Rosa 2006
:
Ja ho veieu, en Montilla és més alt que jo. Aquesta és la primera conclusió de la Festa de la Rosa d'enguany (fixeu-vos en la mirada al fons de Javi Naya, que avui fa anys, encara més alt!), en la que el temps variable ens ha fet estrenar el look tardor. Vegeu més fotos aquí i aquí.
:
Però n'hi ha més (i segurament de més interessants). D'una banda, la determinació de Montilla en l'increment de les polítiques socials, especialment en matèria d'habitatge social, una de les principals preocupacions del país, especialment dels més joves.
:
De l'altra, el compromís de Zapatero d'incrementar la inversió a Catalunya, el 2007, d'acord amb el que disposa el nou Estatut, esdevenint més alta, per un any, a la suma dels quatre anys de la darrera legislatura, que fou pactada entre CiU i el PP, els aliats eterns que, com un matrimoni de conveniència, no s'estimen però es necessiten.
:
De les dues enquestes publicades aquesta setmana, a El Periódico i La Vanguardia, respectivament, se'n treu aquesta conclusió. Com també, i així ho indica avui Miquel Iceta, la necessitat de mobilitzar una bona part de l'electorat socialista que encara no està en aquesta predisposició. El responsable de la darrera de les mostres, Julián Santamaría, indica avui on són les dues "bosses": entre els joves i entre els abstencionistes. Mobilitzar-los significarà un avenç imparable de l'opció socialista i de Montilla. I una portunitat inajornable per fer avançar aquest país per les sendes del progrés.
:
Per cert, us recomano l'àcid comentari d'en Cinto Amat a les cada vegada menys creïbles promeses del candidat Artur Mas, ja sabeu, el que fou conseller en cap quan Aznar sustentava el Govern de CiU amb els seus diputats a la Ciutadella.
:
Cassanyades - I
:
"La comunicació humana és intel·ligent i funciona de manera econòmica i pràctica. n'hi ha d'intel·ligent i funciona de manera econòmica i pràctica: n'hi ha prou de dir una petita part del que volem comunicar perquè l'interlocutor ho comprengui tot; amb poques paraules".
:
Daniel Cassany, Rere les línies, Ed. Empúries, Barcelona, 2006, p. 27.
:
Publica un comentari a l'entrada