dimecres, de setembre 27, 2006

Notícies | Tot té biaix

Notícies de la blogsfera
:
nom
:

La diputada Lourdes Muñoz celebra un any de bloc amb aquest post. Crec que diu coses prou interessants pels que utilitzem aquest mitjà per exprssar-nos. Per cert, el meu company Esteve Terradas, amb posts que són tele-gràfics, com haikús il·lustrats, ha començat un bloc amb les seves icones. Com l'Andreu Nin (foto). Amb ell, devem ser l'Ajuntament que compta amb més regidors blocaires, tots amb el seu estil. Ah, contra el que diuen fins i tot algunes informacions en algun diari, ningú ens ha demanat que n'obrim cap. No costa tant deixar-se seduir per aquesta forma de comunicació.
:
Cassanyades - IV
:
"No hi ha discursos neutres. Tots estan situats i, d'una manera o altra, mostren la ideologia. No hi ha dades absolutament objectives, desvinculades, de les persones i de les comunitats. (...) Qualsevol discurs té biaix, petit o gros. (...) Suposar o pretendre que un text no té ideologia és una forma d'ideologia: reprodueix i accepta l'estat de les coses".
:
Daniel Cassany, Rere les línies, Ed. Empúries, Barcelona, 2006, p. 87.
Foto: Solitud enfrontada, de Jordi Bertran, 1r Premi Concurs de Fotografia de la FAVM sobre el bus a Mataró.
:

2 comentaris:

Izan ha dit...

Ramón, no ve a compte del que dius en el post; però en dono fe que l'Òscar de les JSC, més d'un cop algun amic meu s'ha cregut que era un quart germà teu.

Jordi

Ramon Bassas ha dit...

Jordi
Per sort, tant ell com la seva família (i com jometeix), ens ho prenem força a broma. Jo ja puc descansar tranquil: he trobat el meu doble. I tu? (Seria un bon "meme", no?)