dissabte, de desembre 01, 2007

Amb tu, noi | La vida s'ha de mossegar

Amb tu, noi
:
Amb tu, Raúl Centeno, els teus escassos vint-i-quatre anys que a cops de tret han estat segats per sempre. I amb Fernando Trapero, el teu company, que volem recuperat ben aviat. Amb tu i la teva família. Amb tu i tots nosaltres que confiem amb persones com tu el final d'aquest grapat d'assassins, a qui esperem que la justícia condemni com es mereixen. Amb tu, doncs, i amb la justícia que has defensat, amb la llibertat que protegies, contra la ideologia de la mort. Amb tu, noi, serem els mataronins que ens trobarem aquest dilluns a les 12 a l'Ajuntament, o on sigui, parant cinc minuts per totes els anys i panys de pau que guanyarem un dia, sí, gràcies a tu i gent com tu. Tu, ara, descansa-hi.
:
La vida s'ha de mossegar
:

Fito&Fitipaldis, Acabo de llegar (2007).
:

13 comentaris:

Izan ha dit...

OSTRES RAMÓN, ESTAVA MIRANT LES FOTOS I LLEGINT QUE HAN ESCRIT BLOGGERS SOBRE LA MANIFESTACIÓ D'AQUESTA TARDA, I MIRA, BONA MÚSICA EN AQUEST BLOG. FITO ENDAVANT.
FELICITATS!

Anònim ha dit...

Què Ramon, has anat a la mani d'aquesta tarda?

Suposo que no, els del PSC-PSOE us agrada allò del "torera torera". Cada dia m'avergonyeixo més de vosaltres.

Com és possible que et fiquis tant i tant amb CIU i PP quan ara han estat els teusels que han actuat d'una manera tant reprovable? Quan no hi ha res a defensar potser només queda el silenci. Per això has callat tant?

Carles

Napoleón Bonaparte ha dit...

Vaya, uno con la música y otro con la mani. Muy respetable en todo caso. Yo voy a lo importante como mínimo hoy. A ver si se acaba esta sin razón. El problema, que no se puede POLITIZAR el asunto del terrorismos. Ni ser utilizado. Ahora estoy, ahora no me conviene. No se, creo que la solución la tiene la sociedad del pais vaso. Estas vacaciones, el el hotel, estuvimos con dos parejas del país vaso todos los días (los hijos, se junta para jugar y a final nos juntamos los adultos). Una gente estupenda. Hemos entablado amistad. Nos escribimos por mail todas las semanas. Hemos quedado para estas navidades etc. Pero lo importante, hablamos de terrorismo en muchas ocasiones, y a a parte de sentir vergüenza de ser Vascos y decir que lo son (por este asunto), están agotados y hartos. Y son la mayoría. Otro de los problemas que una inmensa minoría (algunos armados) quieren imponer su opinión.

Una vida perdida. Su familia, amigos,etc. Y otros, seguro que celebrándolo con champán. (no digo cava, para evitar malos entendidos).

Que tipo de mente, puede maquinar matar a una persona por defender una idea. Están locos te lo aseguro.

Un saludo

Anònim ha dit...

Descansi en pau aquest xicot.

Cal sortir de les lògiques de guerra (pels dos costats) i entrar de manera valenta i seriosa a les lògiques de la politica de veritat.
Per això cal més riscos polítics i menys orgullo patrio... i sentit comú davant tanta irracionalitat.
Jokin

Ramon Bassas ha dit...

- Jordi,
Gràcies.

- Carles,
Jo, francament, encara no sé massa quins objectius tenia aquesta mani. En tot cas, si es tracta de denunciar la manca d'inversió en Rodalies, no sé què hi feia CiU, que aprovava amb el PP els pressupostos que ho van fer.

- Napoleón,
No creo que estén locos. Son asesinos, que es muy diferente.

- Jokin,
Efectivament, cal sortir de les lògiques de gurra: aquí no hi ha cap conflicte que valgui (o alments cap que valgui per matar). Aquí hi ha una banda d'assassins amagats rera aquest 'orgull' que denuncies.

Pedro ha dit...

En tot cas l'objectiu de la mani es podia deduri pel lema no? No és la manera més fàcil d'esbrinar què demana una mani mirar la pancarta del davant i el lema dels convocants?

En tot cas no és astoradorament cínin que critiquis la presència de l'oposició però no dels teus companys de govern, ja que pel que es veu deus estar al govern d'Espanya?

Ramon Bassas ha dit...

- Pedro

Aleshores, no comparteixo l'objectiu. A no ser que m'expliquin que el dret a decidir és diferent a la independència, aleshores potser sí que hi estic d'acord.

Critico la presència de CiU perquè els crec responsables del retall en el finançament d'infrastructures com les Rodalies quan donaven suport al PP.

Napoleón Bonaparte ha dit...

No te diré que no, pero hace unos años leí la historia de quien es
considerado el primer terrorista oficial de la historia. Hassan Bin
Sabbah, nacido en persia (actual Irán). Fundo una secta mezcla de religión, política, esoterismo, y maldad.

Se cuenta que antes de una batalla ante su oponente, con el gesto de su mano, hizo que varios de sus fieles, se inmolaran delante del opositor sin rechistar. Aquel quedó perplejo y Hassan le dijo: Son 70.000 quienes mueren o morirán sin dudarlo por mi. No me quiero extender pero la palabra asesino,
proviene de HASHISHINS, que era como se llamaba a esta secta ya que eran, los de HASSAN.

Los Hashishins. y conociendo la historia de este personaje y su secta que sembraron el terror en el siglo XI, establecer que asesino y locura puedan estar relacionados, no me parece del todo un atrevimiento y conociendo a esta secta, no puedes dejar de relacionar fanatismo con locura. Sino no se entiende.

Aconsejo a quienes quieran profundizar en el origen del terrorismo, estudiar la figura de este Hassan y sus Hashisins.

Se cree que el propio Bin laden, es un ferviente seguidor de este personaje. En serio, una historia aunque horrible, muy interesante.

Por cierto, si te interesa, esta noche o mañana dejaré en cabezonepuntocom, una referencia y ejemplos a un proyecto muy interesante de algunas universidades de los EE.UU sobre los efectos del terrorismo en las personas. Es un tema multimedia mezcla de T.A.C.s computerizados, etc.

Un saludo

Ramon Bassas ha dit...

- Napoleón,
Lo dicho, equiparables a cualquier asesino. (No llego a tanta erudición... ¿de dónde sacas todo eso?)

Napoleón Bonaparte ha dit...

Pues de los libros. Las cosas esas con páginas, palabras que cuentan cosas, etc ;-).

Te contaré una anécdota.

Mi mujer hace amistad con una nueva compañera de trabajo. Viene con su marido a cenar a casa y conocernos todos. El marido, ve mi habitación de los libros y mis cosas y, me pregunta. ¿Cuantos hay?. Y le digo más de 1000. Unos 1200. Tengo pendiente clasificar algunos. Me dice, ¿Y los has leído todos?. Y le digo, sí. Algunos varias veces incluso. Y me mira y me dice, no me extraña que se diga que en este país no se lee si los tienes todos tú. Y le digo, ¿quieres que te recomiende alguno y te lo dejo?. Y dice, Quita, Quita, paso. Y el hombre estuvo bastante callado toda la velada. Supongo que me vio como a un bicho raro. Cambiará de opinión en breve, por que no te puedes ni imaginar lo divertido que soy en mi vida social y personal. Alejado del estereotipo de ratón de biblioteca, etc.

Pues algunos a parte de leer mucho y desde muy jóvenes, no solo compran libros para llenar estanterías e impresionar a la gente sino, que los leemos. Y no solo, los cercanos a nuestra ideología, autores sino, variedad de temas y pensamiento. ;-)

Un saludo

Ramon Bassas ha dit...

- Napoleón,

Yo también creo que los libros son un placer. Y que son compatibles con una vida personal divertida.

Anònim ha dit...

Ramon, a la merda CIU, jo t'escric a tu, i em critico el teu partit i la manera com us assembleu cada dia més al PP. O és que el que va passar al congrés l'altre dia no ho podia haver fet el PP? Com va dir un dels vostres "soys la misma mierda". Després va rectificar dient que no hauria d'haver dit "mierda" sinó "cosa". Jo també rectifico, doncs.

Carles.

Ramon Bassas ha dit...

- Carles,
Amb la diferència que el PP va rebaixar deu vegades la inversió en Rodalies i el Govern socialista l'ha tornat a incrementar.