dijous, de setembre 20, 2007

Nou Parc de Bombers


Foto: ElTotMataro.cat
:
Ahir al matí vaig tenir una d'aquestes satisfaccions que de tant en tant produeix la lenta tasca d'alguns processos polítics, i no tan polítics, plens d'esperes, de reunions, d'imaginació, d'esforç pressupostari, de negociacions, d'unir diversos interessos, de confiança... En refereixo a la inauguració del nou Parc de Bombers de Mataró, emmarcat amb una ambiciosa política de suport als equips d'extinció d'incendis (ahir s'obrien 2 parcs més) iniciada per la Generalitat progressista, i en els actes commemoratius del 150 aniversari dels primers bombers a Mataró.
:
Recordo que em vaig passar força temps del passat mandat, amb l'Alcalde, darrere aquest tema, amb l'ajut dels bombers de la ciutat (que ahir ens saludàvem amb camaraderia i satisfacció), després de molts anys de desídia i promeses vanes per part dels governs de CiU. A ells en primer lloc s'ha d'agrair l'esforç. Després, al meu antecessor en l'àrea d'Urbanisme, Arcadi Vilert, que va enllestir amb rapidesa els tràmits necessaris per a la nova ubicació (que resol un emplaçament molest per a ciutat i més ineficient); a la diputada Consol Prados teixint acords; a la consellera Montserrat Tura i el conseller Joan Saura, decidits entusiastes del Parc; als seus directors generals i els alts càrrecs dels Bombers; als tècnics de totes les administracions i arquitectes... a tanta gent! La política sovint es menysprea, i potser hi ha raons poderoses perquè sigui així. Però també hi ha mostres, moltes més del que sembla (i més quotidianes), que apunten just al contrari.
:

4 comentaris:

Napoleón Bonaparte ha dit...

Muy buena noticia. Me alegro por ellos y por los ciudadanos. Por que todos nos beneficiaremos.

Eso sí, como dijo Johan Cruyff una vez: "Un pájaro no hace primavera". Intentando traducir un refrán de holanda, con su peculiar forma de utilizar el lenguaje.

Por cierto el Quim Férnandez de CIU, ha realizado el Test de los Políticos INCOMPETENTES de nuestro Blog y, no se esconde en decirlo públicamente igual que tu. Os agradezco a los dos, la osadía de participar y reconocerlo. Una acción que os honra y dice mucho de vuestro sentido del humor.

Un saludo

Ramon Bassas ha dit...

- Napoleón,
Gracias, en el fondo es una broma simpática.

Pedro ha dit...

Saps quan seran les opos a bomber de la Generalitat?

Ramon Bassas ha dit...

- Pedro,
Ni idea. Suposo que a internet hi serà.