dimecres, de setembre 05, 2007

Toni, sort.

Avui s'ha donat a conèixer la renúncia del regidor Antoni Guirao (ICV-EA), 2n Tinent d'Alcalde i cap del seu grup. Vull repetir el que he dit tot el dia mentre alguns mitjans locals demanaven la reacció del PSC, és a dir, que cal acollir-la amb el màxim respecte a la vida personal dels regidors, que també en tenim, i a les decissions sobre les oportunitats de futur, que passen quan passen. També he agraït la tasca desenvolupada en aquests mesos del nou mandat municipal i li he desitjat molta sort. En Toni ha estat contractat com a professor a un institut de Secundària fora de la ciutat, fet que ha reconegut com a molt important per a les seves expectatives personals. Dic honestament que això s'ha de respectar, és clar; ho recorda avui mateix Joan Antoni Baron, l'Alcalde, al seu bloc. I dic també que en Toni Guirao és una excel·lent persona que trobarem tots a faltar. Foto: VB (capgròs.com).
:
D'altra banda, el fet no és nou. En tots els grups municipals de Mataró, en diversos mandats, s'han donat casos similars i sempre han merescut el màxim respecte. Per sort, la Llei electoral i el sistema democràtic permet el relleu ràpid dels regidors mitjançant les llistes electorals.
:
Es dóna el cas que la substitució del cap del grup d'ICV-EA, així com les seves responsabilitats al front de Medi Ambient, recaurà en mans de Quitèria Guirao, que ha estat regidora en altres ocasions, i que aporta una ràpida i solvent solució. D'aquesta manera, opino que es podrà continuar la tasca de Govern amb el mateix ritme i els mateixos objectius que fins avui, en un tren en marxa que aviat presentarà ja els primers pressupostos per a l'exercici de 2008, en els que Antoni Guirao ha participat activament. Foto: ICV
:
La reacció de l'oposició no s'ha fet esperar. CiU i PP, de fet, han demanat formar part del Govern, presidit pel mateix que volien treure com fos fa quatre dies. Bona senyal. En tot cas dol que el cap del grup del PP reiteri el que ell diu la "poca qualitat" i "baix nivell" dels membres del Govern. Quin mal gust... no hauria de seguir aquesta perillosa senda. Especialment quan els propis militants del PP troben cigrons negres al seu grup. O blaus.
:
Publica un comentari a l'entrada