dimecres, de maig 18, 2011

Baron suma


Ahir es va fer l'acte de suport dels membres de la xarxa Alcalde Baron al candidat a la reelecció. Podeu veure'n la nota aquí. Una bona colla de persones independents, amb ganes que la ciutat progressi, s'han unikt per donar recolzament a Joan Antoni Baron. És una mostra del que estem rebent aquests dies, sumes i sumes d'adhesions a tot arreu per garantir el progrés de Mataró. I, també, perquè la dreta, bo i perdent, no sumi majoria. CiU i el PP, que no han tingut cap mena de polèmica entre ells en aquesta campanya, és exactament el que tenen calculat fer. D'això en diuen 'el canvi', que ja sabeu que en castellà es diu 'la vuelta'. El retorn al mataró de fa 40 anys com diu que enyora el candidat del PP, soci in pectore de Mora.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

PER FI!!! ESTA PASANT!!! la gent es manifesta a madrid i BCN contra la casta politica de tots els colors!

ja era de dir prou a aquesta colla d'arrogants i mentiders. a aquests repartidors de merda i cuidadors de poltrones, A aquesta nova noblessa autoproclamada que a la fi de la transició va agafar la llibertat post dictadura i se la va fer tallar al seu gust.

Es hora de votar amb seny. No doneu el vostre vot als partits farcits de politics profesionals. Doneu el vostre vot a gent normal, del carrer, amb seny.

Ramon Bassas ha dit...

Ja estaria bé que tot fos tan senzill