diumenge, de maig 15, 2011

Mora es conforma amb 200 aparcaments menys


Al darrer Ple, hi vaig portar una modificació del Pla de Millora Urbana (PMU) de l'illa on hi ha d'anar la superfície comercial. La resolució de l'anterior Pla que féu la Generalitat crèiem que no assegurava prou bé, entre d'altres coses, que s'hi pugués fer un gran aparcament a sota, aprofitant el subsòl públic, amb les prop de 1000 places d'aparcament amb accessos públics fora del centre comercial, com vam acordar el seu dia, per exemple, amb els comerciants de la zona.

Aquest nou Pla, acordat amb la Generalitat però encara no aprovat definitivament pel Govern autonòmic va servir per sortit, dies després de la reunió on l'hi vam donar llum verd, perquè el candidat Joan Mora s'atribuís l'èxit de la negociació. Devia ser posant ciris o consultant el tarot, perquè no el vaig veure enlloc. Però el bo no és això (al cap i a la fi, seria un tema de medalles propi del màgic Andreu) sinó que Mora, errat i sense haver-se llegit res, creia que la superfície d'aparcament s'havia reduït de 1000 a 800 places. I donava per vàlida la xifra. 
Nosaltres no hauríem acceptat aquesta rebaixa. És un dels punts més importants per fer que El Corte Inglés sigui un revulsiu positiu pel nostre comerç tradicional. Però ell (qe no havia votat a favor de l'anterior modificació, ja amb 1000 places), deia que acceptava aquesta, on n'hi creia haver vist 800. Es conforma amb poc, aquest noi. I, el més greu: traïria els acords amb els comerciants només per acceptar cegament les decisions del Govern de CiU. Primer la ciutat.

La dada

Clicant aquí podeu descarregar-vos el programa electoral del PSC. Els altres partits han anat penjant el seu propi... excepte CiU, que fins 5 dies després de l'inici de campanya no el va posar al seu web. Coses de l'ocultisme...

Publica un comentari a l'entrada