dimarts, de maig 10, 2011

La campanya al Facebook

Si en alguna cosa es nota la campanya 2.0 és amb la novetat de Facebook. La gran xarxa social internacional no passa desaparcebuda ni pels candidats locals (vegeu a sota) ni pels partits, que ja fa temps que hi són. Potser cal una mica més d'aprenentatge i aprofitar les enormes capacitats del medi. Per exemple: els partits o candidats són massa 'emissors' i encara hi ha poc feed-back (o debats paral·lels, o seguiments independents) amb els electors. però anem fent. Un altre exemple: els debats que organitzen entitats i mitjans (no, per tant, els partits), també són anunciats al Facebook. Tot arribarà.

Els del PSC de Mataró tenim perfil propi. Hem apostat per, d'una banda, donar a conèxier les informacions pròpies i alienes sobre la campanya de Baron. També donem a conèixer els nostres actes, convidant-hi qui vulgui (no conec cap altre partit que ho faci). Responem tothom per donar compte de les nostres propostes. per això són les campanyes. També hi hem vinculat els missatges del nostre Twitter per anar-lo seguint des d'aquí, si s'escau.

La dada

Joan Antoni Baron és, sens dubte, el candidat amb més amics del Facebook i, amb iferència, és el candidat més 2.0, penjant el que fa i responent a tothom, tant el púlic (mur) com en provat (missatges). reticent a crera-se una pàgina, manté el límit dels cinc mil amics màxims que es permeten, havent-ne de donar de baixa. Molt lluny queda el rival, Joan Mora, amb uns 1.300. Més de 3.300 seguidors acumula Paulí Mojedano (Mataronins), una mica més de 1.100 té Francesc Teixidó (ERC), una mica més de 1.000 té el candidat popular  José Manuel López , un pèl més de 230 el de la Cup (Xavier Safont-Tria), (sense personalització de la url del perfil cap d'ells quatre) i 341 el candidat d'ICV, Esteve Martínez.

7 comentaris:

Carles ha dit...

Què n'opines del que ahir van votar els teus del PSC-PSOE al Congrés dels Diputats de Madrid?

Podràs contestar sincerament sense tirar pilotes fora? Vinga Ramon, fes un esforç i no facis de polític per una vegada.

Gràcies

Ramon Bassas ha dit...

Puc contestar. Crec que hauria estat molt millor que CiU acceptés votar a favor de l'esmena del PSC que hauria permès sumar la majoria i, sobretot, encarrilar la justa demanda. CiU va preferir tirar pel dret, buscant dimonitzar el PSC abans que assolir un acord.

Carles ha dit...

M'imaginava que no respondries la pregunta. Demanava, literalment, "què n'opones del que ahir van votar els teus del PSC-PSOE al Congrés dels Diputats de Madrid?", no "què creus que hauria estat millor que fes CIU?".

Jo hauria preferit que el Papa de Roma fos dona. Quina resposta més idiota, oi? Creus que també respon la pregunta que et vaig plantejar? (aquesta és retòrica, no cal que la contestis. L'altre, si vols, sí.)

Anònim ha dit...

Carles, ets un ilùs si creus que en bassas contestarà honestament a res que el pugui perjudicar politicament ni tampoc dirà mai res que s'en surti de la linia oficial del partit.

Unicament tens de mirar una mica en aquest bloc per adonart'en que es un aparador a on es barreja el particular punt de vista d'en Bassas sobre la política la oposició, les arts i la religió.

La politica sempre en linia amb el PSC-PSOE, es clar. Per el que fa a l'oposiciò, mira, que en bassas sigui sincer encara que sigui per una vegada et pots oblidar, pero de tirar merda, en bassas en sap un rato llarg. Per el que fa a les arts, trobaràs un reguitzell de copy/paste bastant desangelats d'algu a qui li agrada llegir-se. I per el que fa a la religió, res a dir, allà cadascu amb les seves creences: A fi de comptes hi ha gent que tambe creu que el Elvis es viu, que la antartida es plena de platets volants nazis o que la politica profesional es una forma respectable de guanyarse la vida i no per aixó els tanquen en un psiquiatric.

Carles ha dit...

Estudiaré atentament les teves paraules. Sí, ja em diuen que sóc ingenu, a vegades...

Anònim ha dit...

DESDE CERDANYOLA, lo que era vuestro feudo.


http://www.youtube.com/user/nomasmentiraspsc?blend=15&ob=5

Anònim ha dit...

DESDE CERDANYOLA, lo que era vuestro feudo.


http://www.youtube.com/watch?v=cB1bHf-_NJo&feature=related