dilluns, de maig 02, 2011

El circ patètic del PP


L’Alcalde s’ha quedat sol davant el perill i a l’espera d’una resolució judicial que, si no arriba en un temps prudencial, dubto que li permeti presentar-se de nou a les Municipals del 2011 (un cap de llista que pugui acabar imputat “no queda bé”).

Paulí Mojedano, MesMataró, gener-març 2010.

La presidenta del PP a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, creu que l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, hauria de dimitir per la seva imputació en l’afer de Can Fàbregas, tal i com ja ha demanat el grup municipal popular al consistori. 

Capgròs, 21,1,2010

Bassas va vulnerar els “codis ètics”

Paulí Mojedano, El Punt, 16.2.2011

Ara resulta que canvien les tornes. L'Alcalde i jo mateix, amb el cas arxivat i amb la demostració que tot ha estat una operació de caràcter polític per aturar l'arribada d'El Corte Inglés. Al que alguns es van sumar des del primer dia. El capità de l'ètica, imputat per apropiació indeguda dels diners que percebia el seu grup, el PP, amb acusacions creuades de finançament irregular del PP. Vegeu La Vanguardia i Mataró Notícies. Però nosaltres no direm ni de bon tros el que va sortir per la seva puríssima boca, ni participarem en aquest patètic circ del PP de Mataró, els potencials socis de Joan Mora en cas que sumin més regidors CiU i PP. Ens remetrem a les seves pròpies paraules, a la pressumpció d'innocència i al resultat del procés judicial.

Foto: Javier Berzosa.

Publica un comentari a l'entrada